Home / NOVOSTI / Hronika / POVRIJEĐENA RAJKA GARDAŠEVIĆ STIGLA U PODGORICU

POVRIJEĐENA RAJKA GARDAŠEVIĆ STIGLA U PODGORICU

U eksploziji u Skadru povrijeđeno je šest osoba, do kojih dvije teže. U neposrednoj blizini mjesta ekspolozije, koja se dogodila oko 10:30 sati u strogom centru grada, zatekla se i ekipa Televizije Crne Gore.

Među povrijeđenima je i radnica RTCG Rajka Gardašević, kojoj je ukazana pomoć u bolnici u Skadru. Ona i ostali članovi ekipe TVCG su se vratili u Crnu Goru i trenutno su na ljekarskom pregledu u Urgentnom centru u Podgorici.

Reporterka, Marija Radulović, bila je na licu mjesta u trenutku eksplozije.

“U Skadru smo bili na radnom zadatku, snimali priču o tome koliko Crnogorci kupuju u tom gradu, i u trenutku kada smo intervjuisali trgovce došlo je do eksplozije”, priča Radulović.

Kako je rekla, bilo je kao na filmovima, a eksplozija ih je bacila nekoliko metara.

“Haotična situacija, povrijeđeni ljudi, nijesmo znali kuda bježimo. Pravo je čudo što nije bilo većih posljedica. Kasnije smo čuli da je bomba podmetnuta pod automobil nekog biznismena”, kaže Radulović.

Albanska policija je saopštila da je meta napada bio albanski biznismen Ljuljzim Kula. Tamošnji mediji navode da je ekspoloziv bio postavljen na vozilu , koji se nalazilo ispred zgrade u kojoj su prostorije srpsko-crnogorske manjine.

O događaju je obaviješteno Ministarstvo vanjskih poslova i naša ambasada u Tirani, čije je osoblje odmah krenulo u Skadar.

Više detalja u toku dana i narednim informativnim emisijama.

RTCG

Check Also

SERGEJ TRIFUNOVIĆ JOŠ JEDNOM ŠOKIRAO: Đinđić nas je prodao 1997. Nikada mu to nisam oprostio!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *