Home / ŽIVOT + / Showbiz / Karleuša: Baviću se politikom, a vrbovaću Mariju Šerifović i Bekutu

Karleuša: Baviću se politikom, a vrbovaću Mariju Šerifović i Bekutu

Pjevačica Jelena Karleuša u avgustu puni 40 godina, i poručuje da neće dozvoliti javnosti da je marginalizuje što se, smatra JK, često dešava n Balkanu kada žena “uđe u određene godine”.

“Kad na estradi napuniš određene godine, stavljaju te u staro gvožđe. Sve žene koje u ovom poslu imaju preko 40 godina smatraju se prestarim, što je jedna velika nepravda. Lidija Vukićević je žena koja odbija da bude dio tog nefer pravila da žena poslije 40. više ne može da bude lijepa, zgodna, seksi, interesantna. Ona je upravo pokazala i pokazuje da može sve to da bude. Zanimljiva je medijima i neko je ko prkosi svim tim muškim pravilima”, kaže Karleuša za Informer.

JK poručuje da će se i ona, kada je budu smatrali matorom, truditi da se zadrži na sceni.

“Kada odem u staro gvožđe iskoristiću svoju popularnost na pravi način da ne odem tek tako u zaborav. Najviše ću se baviti humanitarnim radom i socijalnim temama. Na taj način ću biti povezana i sa politikom”, objašnjava “mala od skandala”.

“Žena u politici treba da bude više. One su u lošem položaju, i muškarci ih a neki način drže u zapećku, kada je riječ o politici. Kada bih jednog dana osnovala političku partiju, pozvala bih Anu Bekutu i Mariju Šerifović da mi se pridruže. To su dvije jake žene sa različitim karijerama, stavovima, životnim načelima, a opet inspirativne ličnosti. Na njih ljudi mogu da se ugledaju, naročito žene”, smatra Jelena.

One comment

  1. Smece nevidjeno. Ko o cemu, rvaku o postenju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *