U PUCNJAVI STRADALA JEDNA OSOBA: Ubio pa pokušao samoubistvo? - Volim Podgoricu

U PUCNJAVI STRADALA JEDNA OSOBA: Ubio pa pokušao samoubistvo?

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu kod broja 55 oko 10.50 časova dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen, drugi teško ranjen, dok je jedan radnik povrijeđen iskočivši kroz prozor.

Napadač N.S. (30) je pobjegao, pa je u stanu na Zvezdari pokušao da izvrši samoubistvo. Prema posljednjim informacijama, N.S. i dalje daje znake života, a navodno je pokušao da se raznese u stanu bombom ili plinskom bocom.

“Bivši radnik N.S. (1987) pomenute firme ispalio je više projektila iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor. Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru”, navodi se u saopštenju MUP-a.

KURIR TV NA LICU MESTA DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Bivši radnik upao u firmu i krenuo da puca na zaposlene!

Kurir TV NA LICU MESTA DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Bivši radnik upao u firmu i krenuo da puca na zaposlene!

Gepostet von Kurir am Montag, 12. März 2018

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od zaposlenih je preminuo, jedna osoba je ranjena i prevezena u Urgentni centar i ljekari mu se bore za život, dok je jedan radnik povrijeđen, iskočivši u toku pucnjave kroz prozor.

Kako saznajemo, napadač je nakon pucnjave pobegao i u stanu na Zvezdari izvršio samoubistvo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, napadač N.S. (30) je navodno prošlog četvrtka dobio otkaz, pa je danas došao u firmu i otvorio vatru na zaposlene.


Ekipe Hitne pomoći i policije su na licu mjesta.

(Kurir.rs/FOTO: ZORANA JEVTIĆ)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com