Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Djevojke, pazite šta objavljujete na društvenim mrežama: Potencijalni “momci” čekiraju”ovih 5 stvari!

Djevojke, pazite šta objavljujete na društvenim mrežama: Potencijalni “momci” čekiraju”ovih 5 stvari!

Društvene mreže igraju važnu ulogu u upoznavanju dvoje ljudi, posebno ukoliko određene emocije kreću da se rasplamsavaju među njima. A kada muškarac dobije priliku da upozna djevojku u snova, neće prezati a da ne “čekira” ovih pet stvari na njenom Instagramu.

Slike sa mora

Slike sa ljetovanja, osim destinacija koje preferirate, otkrivaju mnogo toga: figuru, društvo, kako izgledate bez šminke, pa i fotošopa! Zato dame, budite pažljive, posebno ako ste se sprijateljile na Instagramu sa dečkom koji vam se sviđa i sa kojim planirate viđanje.

Gdje izlazite?

Posebno ukoliko volite da podijelite sa svojim foloverima gdje ste tačno, nemojte biti iznenađene ukoliko se u omiljenom kafiću sretnete sa dečkom koji vam se vrlo otvoreno nabacuje. On zna da ćete u jednom trenutku biti tu, ukoliko ste se na tom mjestu često označili. Ukoliko je došao poslije vas – sve je mnogo, mnogo više očigledno. Javite se!

Šta volite, a šta ne

Slučajno je spomenuo knjigu koju trenutno čita i, gle čuda, to je vaša najdraža knjiga? Muškarci su po pitanju muvanja veoma slični ženama, pa će tako na Instagramu provjeriti šta nas zanima, čime se bavite, a onda će naučeno “slučajno” iskoristiti u konverzaciji. Ništa strašno, naravno, samo ako ne pretjera…

Bivši momci

Mala je vjerovatnoća da će se o njima raspitivati, posebno kod vas, ali zato će ih zasigurno provjeriti na Inmstagramu. Takođe, provjeriće i kolko se često “lajkujete” i ne, neće mu biti najmilije da sazna da je bivši jedan od vaših najaktivnijih “lajkera”.

Muško društvo

Tvoj najbolji drug za njega je, uslovno rečeno, prijetnju koje se mora paziti! Svaki član muške ekipe za njega je potencijalna opasnost. Takođe, svaki komentar od strane muškog prijatelja kod njega će izazvati neku reakciju, a ako smatra da je taj muški prijatelj privlačniji od njega, mogao bi da bude i ljubomoran.

FOTO: PROFIMEDIA
(Srbijadanas.com/Foto: Profimedia)

Check Also

“Luda baba, elegantni vampir Boža i klinja”: Nova pjesma za djecu Andrije Miloševića je potpuni hit na internetu! (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *