Početna » NOVOSTI » Hronika » VELJOVIĆ OTKRIO: Evo gdje je sjedište CRNOGORSKIH KRIMINALNIH grupa!
FOTO: Ilistracija/Vijesti

VELJOVIĆ OTKRIO: Evo gdje je sjedište CRNOGORSKIH KRIMINALNIH grupa!

Sjedište kriminalnih grupa iz Crne Gore je u zemljama regiona, kazao je sekretar Vijeća za nacionalnu bezbjednost Crne Gore Veselin Veljović.

“Kriminalne grupe iz Crne Gore povezane su sa vojnim i paravojnim, te kriminalnim strukturama država regiona i vrlo često su u bliskim vezama i sa političkim establišmentom tih zemalja”, izjavio je za Aljazeeru Veljović.

Gostujući u emisiji Kontekst, Veljović je komentarisao učestale obračune organizovanih kriminalnih grupa u Crnoj Gori i istakao da su ove grupe u bliskoj vezi sa, kako je rekao, strukturama izvana koje žele destabilizovati institucije ove zemlje.

 

Veljović nije želio da saopšti o kojim zemljama iz regiona je riječ, ali je naglasio da je sjedište kriminalnih grupa iz Crne Gore u državama okruženja iz kojih dobijaju instrukcije koje sprovode na području države.

CdM

Check Also

POGLEDAJTE NOVI KLIP PODGORIČANA: “Kumara imamo ti posa, četiri miliona i dvije tri stotine iljada; A da nemate jedan cigar?”

Podgorički režiser Srđan Stanojević je objavio novu epizodu iz serije kratkih klipova “Kumare”. Pogledajte o ...

HITNO POTREBNA KRV

“HITNO je potrebno 5 jedinica krvne grupe AB – zbog operacije koja ce se obaviti ...

1 komentar

  1. Koja je ovo splacina jado moj. Ada kakve drzave regiona, vaZda ocete drugog da okrivite… DPS je najvisa kriminogena struktura na Balkanu. Svi kriminaLci u Crnu Goru su povezani najcesce sa vrhom vladajuce partije.. To i mala djeca u drzavu znaju! Korupcija je dostigla astronomske nivoe, Crna Gora Kolumbija u Evropi… Tuga!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *