VELJOVIĆ OTKRIO: Evo gdje je sjedište CRNOGORSKIH KRIMINALNIH grupa! - Volim Podgoricu

VELJOVIĆ OTKRIO: Evo gdje je sjedište CRNOGORSKIH KRIMINALNIH grupa!

Sjedište kriminalnih grupa iz Crne Gore je u zemljama regiona, kazao je sekretar Vijeća za nacionalnu bezbjednost Crne Gore Veselin Veljović.

“Kriminalne grupe iz Crne Gore povezane su sa vojnim i paravojnim, te kriminalnim strukturama država regiona i vrlo često su u bliskim vezama i sa političkim establišmentom tih zemalja”, izjavio je za Aljazeeru Veljović.

Gostujući u emisiji Kontekst, Veljović je komentarisao učestale obračune organizovanih kriminalnih grupa u Crnoj Gori i istakao da su ove grupe u bliskoj vezi sa, kako je rekao, strukturama izvana koje žele destabilizovati institucije ove zemlje.

 

Veljović nije želio da saopšti o kojim zemljama iz regiona je riječ, ali je naglasio da je sjedište kriminalnih grupa iz Crne Gore u državama okruženja iz kojih dobijaju instrukcije koje sprovode na području države.

CdM

1 komentar

  1. Koja je ovo splacina jado moj. Ada kakve drzave regiona, vaZda ocete drugog da okrivite… DPS je najvisa kriminogena struktura na Balkanu. Svi kriminaLci u Crnu Goru su povezani najcesce sa vrhom vladajuce partije.. To i mala djeca u drzavu znaju! Korupcija je dostigla astronomske nivoe, Crna Gora Kolumbija u Evropi… Tuga!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com