Home / LJUDI / Bila sam fina studentkinja, ali sam postala prostitutka kad sam upoznala Albanca

Bila sam fina studentkinja, ali sam postala prostitutka kad sam upoznala Albanca

Jedna djevojka iz unutrašnjosti Makedonije, koja je došla na studije u Skoplje, otvorila je dušu i za portal skopjeinfo.mk ispričala kako je od pristojne djevojke postala prostitutka. Njena priča je tipična – zaslijepila su je svijetla velegrada, a na nemoralne radnje privukla slatkoriječivost makroa, dobra zarada i udoban život.

 Ispovest ove devojke, čiji identitet je poznat redakciji skopjeinfo.mk, prenosimo u cjelini.

“Ja sam studentkinja iz unutrašnjosti. Bila sam odlična učenica u mom gradu, i vjerujte ne bi stigla tamo gdje sam da nam je standard bio malo bolji. Upisala sam prvu godinu Ekonomskog fakulteta u Skoplju, odsek menadžment.
Bila sam odličan student i prvi semestar sam završila u roku. Oko Nove godine, u Studentskom domu Goce Delčev bila je organizovana studentska zabava. Bilo je prisutno puno studenata iz doma, ali i njihovi prijatelji iz drugih djelova Skoplja.

Na zabavi sam upoznala jednog mladića albanske nacionalnosti. Bio je veoma fin i korektan. Razmijenili smo telefonske brojeve i počeli da komuniciramo u početku sa SMS porukama. Jednom prilikom me je pozvao na piće, a ja sam prihvatila. Našli smo se u kafe baru Forca, do Studentskog doma Goce Delčev. Tada se između nas ništa nije desilo. Šalili smo se, zafrkavali, sve je bilo korektno. Prezadovoljan našim susretom, dečko mi je poklonio skupi sat.

Ulica crvenih fenjera u Skoplju Foto: D. Joksic

Naša komunikacija se nastavila i nakon toga. Dva dana kasnije smo izašli u čaršiju i tamo se desio naš prvi poljubac. Dečko je bio veoma kulturan, a na kraju sastanka mi je poklonio “svarovski” narukvicu. Poklon sam prihvatila i bila sam presrećna. Sve predrasude o Albancima koje sam do tada imala su nestale.

I naredni sastanak u jednom poznatom skopskom hotelu sa SPA centrom je bio prekrasan. Jedinstveno uživanje. Na kraju sastanka me je upitao sa koliko para preživljavam mjesec. Začudio se kada sam mu rekla cifru, nakon čega mi je dao 5 eura da se počastim.

Narednog dana mi se javio i ponudio da radim kod njega u modnoj agenciji. Ponuđena plata je bila solidna, pa sam prihvatila, a znala sam da je i dečko fin i korektan. Sa njim sam se vidjela još nekoliko puta, a nakon svakog sastanka mi je davao po 50 eura.

Jednog dana su došli neki njegovi biznis partneri sa Kosova. Zamilio me je da ih prošetam po Skoplju. Bili smo na puno mjesta, pijuckali i lijepo smo se proveli. Jedan od gostiju je insistirao da mi pokaže sobu u hotelu, ali ja nisam htela. Potom mi se javio dečko i ubjedio me da pristanem. Bili smo u sobi, pili smo sjedeći u đakuziju, a na kraju sam spavala sa njim.

Foto: Shutterstock

Sutradan me je pozvao dečko, a ja od stida nisam htela da mu kažem šta se desilo predhodne noći. On je, međutim, sve znao, pohvalio me i dao mi 100 eura.

Od tada su njegovi biznis partneri sve češće dolazili u Skoplje, a ja sam se sa dečkom sve ređe viđala. Dešavalo se da tokom nedelja spavam sa petoricom, što je za mene bilo 500 evra, ili 1.500 evra mjesečno. Velike pare su me opile, fakultet sam zapostavila, u posao sam uvela i dvije moje najbolje drugarice, kojima sam objasnila kako funkcioniše ova mreža.

Zabava je bila interesantna, partneri uvijek korektni, a diskrecija zagarantovana. Posle nekoliko godina sam izašla iz ovog biznisa jer sam napunila 27 godina i u međuvremenu diplomirala.

Sada sam redovno zaposlena u jednoj velikoj firmi, imam normalne prijatelje i normalnog dečka, a od posla sa kojim sam se ranije bavila, u Skoplju sam kupila stan i automobil.

Ipak, iskustvo je užasno i uvijek me podsjeća na jedan period života koji bi htela da zaboravim. Koliko god da je finansijski bio isplatljiv, to je bio loš period mog života. Savjetovala bi djevojkama da sa tim nikada ne počinju da se bave, jer novac zna da zbuni i pokvari. Na kraju, nije sve u parama.”

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com