Potresna poruka majke čije se dijete BORI ZA ŽIVOT: “Moje je srce SLOMLJENO” - Volim Podgoricu

Potresna poruka majke čije se dijete BORI ZA ŽIVOT: “Moje je srce SLOMLJENO”

Mislite da činite dovoljno za bezbjednost svog djeteta? Nakon ove priče razmislićete još jednom.

Dječačić star samo nekoliko mjeseci bori se za život nakon što je pao s kreveta svojih roditelja. Mališan se skotrljao s kreveta i pao na glavu, iako su ga roditelji ogradili jastucima i mislili da je bezbejdan.

Maleni Colton pretrpio je jako teške povrede, iako je krevet jako nizak. Krv mu se izlila u mozak i ljekari ne znaju hoće li preživjeti.

“Pao je na glavu. Plakao je, ali se u jednom trenutku i nasmijao. Nismo mislili da je išta ozbiljno, ali ipak smo odlučili odvesti ga ljekaru da mu provjeri glavicu. Bili smo uvjereni da će ljekar reći da se malo udario i da će sve biti u redu. Ali, nije bilo tako…

Colton je razbio lobanju i doživio izliv krvi u mozak. Colton možda neće preživjeti, a ako preživi možda neće moći govoriti ili hodati. Stanje je neizvjesno”, kaže njegova mama koja je odlučila sve ostale roditelje upozoriti na opasnost koje možda nisu ni svjesni.

“Molim vas, svaku povredu glave shvatite ozbiljno. Ne mogu vam naglasiti koliko je to bitno. Moje je srce slomljeno”, dodaje Paige fergusoniz Arkansasa.

Njen mališan sada ima sedam mjeseci i svaki dan je borba.

“Prije mjesec dana rekli su mi da će moje dijete umrijeti. Nešto kasnije rekli su mi da će vegetirati cijeli život i imati napadaje epilepsije. Danas se moje dijete nasmijalo. Meni je to dovoljno“, kaže Paige.

 

1 komentar

  1. Spot up for this write-up, I seriously feel this fabulous website needs a lot more consideration. I’ll more likely again to see a great deal more, appreciate your that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com