Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Ovakve žene su muškarcima naporne

Ovakve žene su muškarcima naporne

Nekada je ponašanje ključno i umije da otjera muškarca. Ove osobine njima se uopšte ne dopadaju, i lako će pobjeći glavom bez obzira.

Previše pazite na tuđu sreću

Ovo na prvu zvuči divno, ali upravo takvo ponašanje često dovodi do kontra efekta. Umjesto da malo mislite na sebe, vi mislite isključivo na svog dečka, a kad ne pokaže dozu zahvalnosti padate u depresiju.

Dajete više nego što uzimate

To dolazi prirodno i zapravo vjerujete da ne očekujete ništa zauzvrat, ali dugoročno ipak očekujete. Problem je u previsokim standardima za muškarca kome dajete previše, jer on vjerovatno nikad neće moći da uzvrati istom mjerom.

Ne dajete mu vremena da se potrudi

Uvijek se javljate prvi, šaljete puno više poruka od njega, organizujete romantične sastanke i one jednostavno nema prostora da se istakne.

Stalno očekujete njegovu pažnju

On je vama stalno na pameti pa mislite da je normalno i obrnuto. Ljudi su različiti kad su u pitanju osjećanja, misli prema ljudima koje vole, a ako ga neprestano maltretirate i tražite potvrdu da mu je stalo, mogao bi se osjećati kao da je u kavezu.

Nemate granicu

Dopuštate ljudima da rade s vama šta žele jer mislite da je to dokaz ljubavi, pa zato ne znate da kažete kad vam nešto ne odgovara.

Check Also

Protestni skup i šetnja za Olivera Ivanovića u Beogradu

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *