Home / ŽIVOT + / Showbiz / Podignuta optužnica protiv Luke Lazukića: Prijeti mu tri godine zatvora

Podignuta optužnica protiv Luke Lazukića: Prijeti mu tri godine zatvora

Prvo osnovno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Luke Lazukića za porodično nasilje nad suprugom, novosadskom pjevačicom Natašom Bekvalac zbog čega bi mogao da ode u zatvor, piše Blic.

Optužnica je, kako saznaje ovaj list, podignuta nakon što je tužilaštvo juče završilo istragu, odnosno prikupilo sve potrebne dokaze da na sudu dokaže da je Lazukić tukao Bekvalčevu.

Optužnica je odmah podignuta, a ono što sada sijledi jeste to da Prvi osnovni sud prihvati predlog tužilaštva, pa bi suđenje moglo da počne već do kraja idućeg mjeseca.

Sud, ipak, ima pravo da optužnicu vrati na dopunu ili da je potpuno odbaci. Ipak, ovakav epilog se ne očekuje jer je isti sud u utorak odredio zabranu prilaska Lazukiću do kraja postupka.

Foto: RAS Srbija

To dalje znači da Lazukić ne smije da prilazi Bekvalčevoj, niti da sa njom komunicira na bilo kakav način sve dok presuda ne postane pravosnažna, što može biti i narednih nekoliko godina, koliko se očekuje da će suđenje trajati.

Za krivično djelo nasilje u porodici u Srbiji je propisana kazna od tri mjeseca do tri godine robije.

Na tijelu pjevačice, kao i po njenim rukama i licu evidentne su bile modrice i tragovi udarca. Lazukić je sa druge strane tvrdio da se ništa od toga nije desilo i da je nije brutalno pretukao.

Lazukić se branio i riječima da su modrice nastale od anticelulit masaže, te da je moglo da se dogodi i da je Bekvalčeva povrijedila samu sebe.

Luka je sve vrijeme od trenutka kada je slučaj izašao u javnost boravio kod prijatelja, a u jednom momentu napustio je Srbiju i otišao u Grčku.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *