Home / ŽIVOT + / Showbiz / MARIJA ŠERIFOVIĆ UŠETALA U STUDIO SA PSOM: Zaprijetila UŽIVO Jovani i Srđanu, a onda je nastao HAOS! Voditeljka OČAJNA zvala u pomoć (VIDEO)

MARIJA ŠERIFOVIĆ UŠETALA U STUDIO SA PSOM: Zaprijetila UŽIVO Jovani i Srđanu, a onda je nastao HAOS! Voditeljka OČAJNA zvala u pomoć (VIDEO)

Marija Šerifović ušetala je u studio kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića sa svojim psom Hakom, koji ima samo godinu i po, i odmah se desio haos sa Prvom, koju je Jovana morala da spasava.

Prvo je Haka upiškio krevet gdje se odmarala Prva, nastala je svađa oko hrane, a onda su potpuno preoteli emisiju od voditelja i Marije.

Pjevačica je odmah upozorila da će se Hak upiškiti što je on uradio baš na “krevetiću” Prve.

FOTO: PRINTSCREEN

“Namjerno je na njen krevet. Upiškio se i to baš na njen krevet”, obajsnila je Marija, a onda uputila stravičnu pretnju.

“Javno da vam zaprijetim, ja sam dobila poruku od vaše urednice da ja ulazim u studio u 9.50, ovo je javna pretnja i nemojte više da se igrate”, rekla je Marija, a onda su preuzeli njenu slavu Prva i Hak.

 

“Ja sam očajna koliko na ona odmah zaljubila na prvi pogled. Ona skače po njemu stvarno”, rekala je Jovana.

 

“Treba da snimate ovu ljubav. Ja sam nebitna, koncerte sam rasprodala, hvala ljudima, ali ovo je ljubav”, Šerifovićka nije mogla da priča od smijeha.
“On je nju savladao. Vidi kako se on ponaša prema njoj, mučenica. Još i reži, on njoj prijeti”, bila je očajna Jovana.

FOTO: PRINTSCREEN

“Djevojka je na leđima, prepustila se”, branila je Marija svog “dilbera”.

 

“Srđane, molim te, spasi kuče”, čula se Jovana.

Šerifovićka nije mogla da pjeva od smijeha

Kurir.rs/Foto Printscreen/Prva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *