SINIŠA MILIĆ RAZNIJET BOMBOM USRED BIJELA DANA: Živio na relaciji BG-PG-Bar, zabranjen mu ulazak u Crnu Goru (FOTO) - Volim Podgoricu

SINIŠA MILIĆ RAZNIJET BOMBOM USRED BIJELA DANA: Živio na relaciji BG-PG-Bar, zabranjen mu ulazak u Crnu Goru (FOTO)

U današnjoj eksploziji džipa na uglu Ustaničke i Južnog bulevara kod Autokomande u Beogradu nastradao je Siniša Milić (44), inače pripadnik grupe Filipa Koraća. On se takođe dovodi u vezu sa kriminalnim klanom Luke Bojovića.

Prema nezvaničnim informacijama u pitanju je eksplozija podmetnute bombe.

Kako navode očevici, nakon eksplozije Milić je vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao povredama, a Hitna pomoć je mogla da konstatuje smrt.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Inače, Milić ima za sebe ima debeo kriminalni dosije. Rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd – Podgorica – Bar. Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Od 2010. godine zvanično je zaposlen u podgoričkoj agenciji za lično obezbeđenje, dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kome je radno mesto u privatnoj agenciji samo “pokrivalica” za mutne radnje.

Bio je dugogodišnji telohranitelj i saradnik vođe barsko-budvanskog klana Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji je 2013. godine, poginuo u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Kotora. Đurović je nastradao u crnom „poršeu“ aranđelovačkih tablica pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, a preminuo je na putu do bolnice.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Spekulisalo se da je njegovo ubistvo zbog neraščišćenih računa naručio upravo Luka Bojović.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Nakon njegovog ubistva, Siniša Milić je napustio Crnu Goru i trajno se nastanio u Beogradu, a u žiži javnosti je bio nekoliko puta za poslednje dvije godine, najčešće zbog nedozvoljenih ulazaka u Crnu Goru, kojoj mu je pristup trajno zabranjen zbog dugogodišnjih kriminalnih aktivnosti.

 

 

(Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić)

6 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com