Home / ŽIVOT + / Showbiz / ŽAN KLOD VAN DAM: Dragana Mirković je ogromna balkanska zvezda!   (FOTO)

ŽAN KLOD VAN DAM: Dragana Mirković je ogromna balkanska zvezda!   (FOTO)

Da su Dragana Mirković i njen suprug Toni deo svetskog džet-seta odavno je poznato, a još jedna potvrda ovoga dobijena je kada se pojavio snimak koji je napravio Žan Klod Van Dam na kome sa svojim pratiocima deli oduševljenje što se nalazi upravo u njihovom društvu.

Zvezda akcionih filmova je proveo nekoliko dana u prestonici Austrije a među onima koji su mu pružili gostoprimstvo bili su Dragana i Toni.

Van Dam, koji folk divu i uspešnog biznismena poznaje preko prijatelja iz modne industrije i medija, odlučio je da na svojim profilima na društvenim mrežama podijeli impresije, i to više puta tokom večeri, najprije pozdravivši Draganinog saradnika i Tonija, a potom je za pevačicu imao posebnu najavu.

“Ona je ogromna zvijezda na Balkanu, pjevačica i glumica”, objasnio je glumac svojim fanovima a potom se ponovo uključio i zamolio Draganu da na srpskom pozdravi sve.

“Ovde su najbolji, Žan Klod i društvo, puno vas volimo i ljubimo”, rekla je folk diva na šta je glumac odgovorio da mu je drago što je došla Tonijevim privatnim avionom

Koliko su uživali u društvu svjedoče i fotografije nastale tokom večeri medju kojima je i selfi nastao u Tonijevom i Draganinom automobilu.

Kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *