Home / SPORT / NIJE O TOME RANIJE GOVORIO: Nadal priznao kako se osjećao dok ga je Đoković imitirao kako vadi gaće!

NIJE O TOME RANIJE GOVORIO: Nadal priznao kako se osjećao dok ga je Đoković imitirao kako vadi gaće!

Španski teniser je pričao o tome da li je zamjerio Novaku na imitacijama poput nekih drugih tenisera.

Novak Đoković i Rafael Nadal su veliki rivali, neki kažu da je to najveće tenisko rivalstvo u istoriji, ali isto tako i veoma poštuju i cijene jedan drugog i u više su nego dobrim odnosima.

To nije moglo da pokvari ni što je ranije tokom karijere srpski teniser često umeo da na terenu ili van njega izvodi imitacije Španca, kao i brojnih drugih tenisera i teniserki.

 

Mnogi bi se u tim situacijama naljutili, ali ne i Nadal, koji ne pati od sujete, makar ne takve vrste, već smatra da to što ga je zbog njegovih rituala poput povlačenja gaća iz zadnjice, samo zabavilo.

Iako nije govorio o tome ranije sada je jasno stavio do znanja svima da nije imao problem sa tim Noletovim imitacijama, kao što je to recimo bio slučaj sa Endijem Rodikom.

 

– Što se mene tiče, nije mi uopšte smetalo što me je Novak imitirao, jer sam svjestan šta radim na terenu. Znam da imam mnogo rituala i normalno je da me ljudi ponekad imitiraju. Takođe, drago mi je što imam mnogo navijača širom svijeta i što me podržavaju – objasnio je Nadal svom stavu o tome.

Espreso

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com