Home / ŽIVOT + / Horoskop / DA LI STE MEĐU NJIMA? Ova tri horoskopska znaka OSUĐENA su na SAMOĆU

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ova tri horoskopska znaka OSUĐENA su na SAMOĆU

Kažu da niko nije rođen da živi sam, ali nekome je samoća trenutna faza a nekome, stil života koji djelimično zavisi i od rasporeda planeta u trenutku nečijeg rođenja.

Blizanci

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka karakteristična je radoznala, gotovo dječija priroda. Upravo ta prevelika radoznalost ih tjera da istražuju svijet i da se upoznaju sa najrazličitijim osobama. U tome im pomaže njihova komunikativnost i što su prema ljudima uvijek prijateljski nastrojeni. Rijetko kad imaju bilo kakvu vrstu predrasuda pa ih upravo ta osobina često uvali u emotivne nevolje.

Za Blizance je karakteristično da za partnera nerijetko odaberu emocionalno nedostupnu ili osobu koja je već u vezi ili u braku. Ako je prvi slučaj u pitanju, u stanju su da enormno pate ali ne odustaju jer smatraju da će se druga strana ipak promijeniti.

Lav

Pravi predstavnik jednog vatrenog znaka – energičan, zabavan i dinamičan, tako da osvaja gdje god da se pojavi. Izuzetno su pričljivi pa privlače pažnju suprotnog pola, što im omogućava da ostvare svoju najveću želju – da budu obožavani i da im se dive. Veze u koje ulaze su često isključivo seksualne prirode, iako druga strana nerijetko očekuje nešto više od toga. Lavovi su pravi srcelomci i ne vode mnogo računa da li će nekoga povrijediti, čak i kada je riječ o osobi sa kojom ima djecu.

Međutim, kao po pravilu, i za njega se uvijek nađe neko ko je fatalan. Tada je u stanju da toj osobi ponudi cijeli svijet, da joj priređuje najluđa iznenađenja i iskazuje svoju ljubav na vrlo neobične načine. Koliko god da je ta veza intenzivna i puna strasti, Lav na kraju najčešće ostaje potpuno uništen, jer druga strana ne može da podnese njegovu impulsivnost, ishitrene odluke i preterani avanturizam.

Vodolija

Pripadnici ovog vazdušnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, što u kombinaciji sa njihovim neospornim šarmom čini da su gotovo neodoljivi. Međutim, to u njihovom slučaju najčešće nije preduslov da budu sretni i emotivno ispunjeni. Koliko god da znaju dobro da posavjetuju druge po pitanju ljubavnih problema, toliko sami srljaju u propast.

Uvijek slušaju srce i često se upuštaju u veze sa onima koji nisu pogodni za kvalitetan emotivni odnos. Iako je Vodoliji to od starta jasno, njena hazarderska priroda tjera je da ostane u toj priči jer je zanima šta će biti na kraju. Uopšte ne umiju da taktiziraju, a partneru se predaju ne 100 već 200 posto. Čak i kad uđe u neku iole normalnu emotivnu priču, njenom partneru najčešće smeta njeno slobodoumlje i što na svijet gleda drugačijim očima u odnosu na većinu ljudi. Kad osjeti da druga strana pokušava da je zarobi i sputa, jedno vrijeme možda i pokuša da se prilagodi, ali najčešće bježi glavom bez obzira.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *