Home / ŽIVOT + / Horoskop / 3 znaka horoskopa koja su najkompatibilnija sa Škorpijom

3 znaka horoskopa koja su najkompatibilnija sa Škorpijom

Iako ne postoje astrološki parovi između kojih se ljubav ne može roditi, neki znakovi zodijaka su jednostavno stvoreni da se zaljube jedno u drugo.

Sezona je Škorpija, a danas otkrivamo koji su to znaci Zodijaka najkompatiblniji sa njima. Škorpija je vodeni znak pun strasti, donosi romansu gdje god da ode. Međutim, one se ne zaljubljuju u svakoga. Potrebna je zaista posebna osoba koja će im privući pažnju.

Pa, pogledajte koji znaci horoskopa to rade najbolje.

Bik

Iako Škopriju neke karakteristika Bika stvarno frustriraju, i dalje ih magično privlače. U astrologiji nema ničeg zanimljivijeg od para suprotnih znakova koji shvate koliko toga zajedničkog imaju. Za Škorpiju, ovaj znak je Bik. Dok se Škorpija pokreće, Bik je orijentir. Oboje su ozbiljni kada je u pitanju veza, a ako se pronađu nikada neće odustati od svoje ljubavi. Ipak, ljubav Škorpije je sačinjena od dubokih emocija koje izgledaju kao iz drugog svijeta. Nasuprot tome, Bik je koncentrisan na opipljive, fizičke stvari. Iako može doći do sukoba, iskra između ovih znakova će ukloniti sve njihove razlike.

Rak

Rak je možda najosjetljiviji partner za Škorpiju. Oba znaka su vodena, tako da njihove emocionalne potrebe uvijek razumiju. Vodeni znakovi su osjetljivi, intuitivni i duhovni, a Rak i Škorpija poseduju ove posebne osobine. Ali Škorpija voli tamnu stranu života i fasciniraju ga sve teme koje su tabu. Rak je malo nežniji. Oni su kao vuk i jagnje – smrtonosno, ali nevjerovatno slatko.

Ribe

Kada su Ribe i Škorpija zajedno, njihova zajednička moć im daje pristup drugim svetovima. Njihova romansa je kao san. Jedina opasnost je to što može biti san iz kojeg neće željeti da se probude. Škorpija vlada osmim domom smrti i ponovnog rođenja, dok Riba upravlja dvanaestim domom duhovnosti. Oba znaka žele nešto više od života. Zapravo, oni su jednom nogom u stvarnosti, a drugom u svijetu fantazije. Ovaj par može da pobegne na neko mistično mjesto i nikada se ne vrati.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *