Home / NOVOSTI / Hronika / PUCNJAVA: Bivši zet Kosmajca Đorđe Zafirović izrešetan u golfu 6! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

PUCNJAVA: Bivši zet Kosmajca Đorđe Zafirović izrešetan u golfu 6! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Đorđe Zafirović Zafir ubijen je danas u Futogu, kada su nepoznati napadači ispalili više metaka u njega dok je sjedio u automobilu, saznaje Kurir.

Prema prvim informacijama, Đorđe je krenuo da se parkira, kada su na njega ispalili rafal. Preminuo je na licu mjesta, gdje je pronađeno oko 4-5 čaura.

Oko 18 časova u šumi na Kamenjaru u Novom Sadu pronađen je zapaljen auto nepoznate marke, za koji se pretpostavlja da pripada ubicama i da su ovom prilikom uništeni tragovi.

 

FOTO: SLAĐANA STOJANOVIĆ

 

Na mjesto tragedije došla je i njegova supruga Jovana Vojinović, koja je bila u potpunom šoku.

“Uspjeli su da te ubiju, sinoć si pričao da će te ubiti”, jaukala je neutješna žena.

Zafir je postao poznat beogradskoj javnosti kao muž Kosmajčeve najstarije ćerke, sa kojom je bio u braku do kraja 2014. godine. Pre tog braka je već bio poznat policiji i imao je impresivan krivični dosije.

 

FOTO: SLAĐANA STOJANOVIĆ

 

Prvo ubistvo je počinio 1995. u rodnom Nišu, a posle presude je poslat u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu.

Odande je pobjegao i krio se od policije sve dok slučaj nije zastario. Kada se 2004. vratio u Niš, njegovi roditelji su unajmili dva policajaca da brinu o njegovoj bezbjednosti.

Međutim, dva mladića su zapucala na njega samo nekoliko mjeseci kasnije, u aprilu 2004, ispred Tržnog centra „Kalča” u Nišu. U pucnjavi su, osim Zafira, ranjene još tri osobe, među kojima i jedna prolaznica.

Posle ovog slučaja se preselio u Beograd, gdje je i počeo da se viđa sa Kosmajčevom ćerkom. Razišli su se u jeku afere, kada je njegov tadašnji tast javno označen kao najveći narko-bos.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *