Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Blizanci - Volim Podgoricu

Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Blizanci

Pročitajte šta čeka Blizance u 2019. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Jupiter će sve do početka decembra 2019-e godine boraviti u polju koje predstavlja vaša emotivna i bračna partnerstva. Da, Jupiter je divan i benefičan i super, ali je u isto vreme grozan i teži da proširi problem i od sitnice napravi krupnicu – i da, samo od vas i od vaših postupaka zavisi šta će vam ova planeta doneti. Nemojte zaboraviti – mi dobijemo mogućnost, ali da li ćemo od te mogućnosti napraviti priliku ili propast – to je već na nama, zar ne? Uran vam neće ići na ruku jer se od marta smešta u vaše polje podsvesti i tajni i kad god bude potkačen nekim tranzitom planeta – vi ćete biti skloni ili da pravite dramu i opštu uzbunu, da prekidate veze u kojima ste, da počinjete ponovo, ili da se pak okrećete nekim avanturama i tajnim zadovoljstvima. Takođe, računajte da će se mnogo osoba mešati u vaš odnos sa partnerom i soliti vam pamet, bilo da su to vaše porodice, prijatelji ili „dobronamerni“ savetnici. Kao ni u 2018-oj, ni u ovoj godini u koju ulazimo Saturn vas „ne vidi“, pa vam strpljenje i istrajnost neće baš biti jača strana. Nemate podršku od ove planete, imate samo sebe i samo na sebe se možete osloniti. Zato pametno! Ovo može biti divna godina, ispunjena ljubavnim prilikama, godina u kojoj se možete ozbiljno vezati, ući u brak čak – ali ćete morati da kontrolišete sebe i svoju impulsivnost…i naravno – da birate pravi trenutak!

Period januar/mart – Godina kreće dosta lepo za vas – konjukcija Jupitera i Venere u polju partnerstava može pokrenuti one u vezama na ozbiljna razmišljanja o braku i pokretanje planova povodom toga. Slobodni baš u prvom mesecu 2019-e mogu ući u značajnu emotivnu priču, a u svakom slučaju dobar provod sa prijateljima vam je zagarantovan! Jedina začkoljica koja je vezana baš za ovaj mesec jeste kvadrat Jupitera i Venere sa Neptunom – sa pozitivne strane- on će doneti zanos i veliku zaljubljenost, ali sa one negativne – prevelika očekivanja ili idealizovanja osobe koja vam je ušla u život mogu se pokazati kao ne baš najbolji potez po vas. Februar donosi velike aktivnosti preko društvenih mreža onima koji su slobodni, dok će zauzeti Blizanci imati jedan lep i opušten zimski mesec. Mart veće neće biti tako sladak – vi ćete biti dosta impulsivni, menjati odluke u trenutku po nekim, samo vama znanim pravilima, u prevodu – uglavnom praviti problem bez problema. Savet – pre nekih, iole bitnijih odluka koje se tiču vaših partnerstava – razmiliste! Slobodnima može, makar na kratko, pomutiti pamet neko sa posla…

Period april/jun – U aprilu Mars ulazi u vaš znak, što je slobodnim Blizancima odlično za inicijativu prema suprotnom polu. Vi šarmantni, pa još na kvadrat – nema toga ko će vam odoleti! Oni koji su zauzeti neka ovaj tranzit koriste da unesu pozitivne promene i dobru energiju u odnos sa voljenom osobom. Ali zato u prvoj dekadi maja vodite računa da nekim svojim poteima ne ugrozite vezu u kojoj ste. Slobodni će tada biti više u fazonu provoda i avanture, i čak i da započnete neki odnos – to može biti samo iz strasti i imati dosta kratak rok trajanja. U junu vas očekuju toplo-hladni odnosi sa voljenom osobom. Bićete preemotivni i sve možete doživljavati suviše lično. Slobodni – Venera ulazi u vaš znak, lako je zaljubiti se, lako je zaneti se – ali gledajte da se ne zanesete nekim ko je zauzet….

Period jul/septembar – Jul je takođe dosta nesiguran i nepovoljan u vašim bitnim emotivnim relacijama. Biće potrebno mnogo obostranog prilagođavanja i ustupaka da biste uspešno isplovili iz ovih situacija. Slobodni u ovom mesecu imaju mogućnosti za ulazak u emotivnu priču, ali se možete jako brzo razočarati ovom osobom i shvatiti da ona nije prava za vas. Neki od vas mogu i na kratko obnoviti odnos sa bivšim partnerom, mada je izvesno da i ovaj pokušaj neće biti naročito uspešan. Avgust će i zauzetima i slobodnima doneti dosta bolju energiju i više opuštenih momenata. Komunikacija sa partnerom će se popraviti i lakše će se rešavati tekući problemi i situacije. Slobodni mogu na letovanju ili na putu upoznati nekog sa kim će sve krenuti dosta vatreno i strasno – kako će se završiti, pokazaće samo vreme, naravno. U septembru će zauzeti Blizanci morati dosta više da se posvete porodičnom segmentu. Odnos sa partnerom neće baš uvek biti savršen, biće tu mnogo sumnji i preispitivanja, ali ćete zajedničkim snagama uspeti ovo da pregurate. Slobodni neka izbegavaju ulazak u nove ljubavne priče u prvom delu meseca – od -15-og septembra i ulaska Venere i Merkura u vaše polje ljubavi – slobodno, vaše je vreme!

Period oktobar/decembar – Dakle, još od polovine septembra i tokom skoro celog oktobra – kod slobodnih Blizanaca samo će jedna stavka biti bitna – nova ljubav koja je došla u vaš život! Ovo može biti jedan od najlepših meseci za vas, a uticaj koji se vezuje za ljubav trajaće skoro do kraja druge dekade novembra. Zato, slobodnjaci – u tom periodu vrebajte svoje prilike! Jer ove mogu biti zaista prave! Posle mnogo uspona i padova koje vam je donela 2019-a zaslužili ste da svo čekanje i neuspehe naplatite! U ovom periodu će kod onih koji su zauzeti strast igrati veliku ulogu – možete ponovo žestoko potpaliti već pomalo zgasle vatre i uživati jedno u drugom! Obzirom da pred kraj novembra imamo još jedan zagrljaj Venere i Jupitera u vašem polju braka i partnerskih odnosa – sada je takođe odličan trenutak za prelazak vaše veze na neki viši nivo, za veridbe, za ulazak u brak ili jednostavno – za mnogo ljubavi i pažnje koje posvećujete jedno drugom. Decembar donosi mirno funkcionisanje onima koji su zauzeti, a slobodnima jedan strastan novi početak preko poslovnog segmenta!

 

Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com