KARLEUŠA STIGLA U KINU I ODMAH SE OGLASILA: Ona i Duško jednom fotkom poslali poruku SRBIJI! (FOTO) - Volim Podgoricu

KARLEUŠA STIGLA U KINU I ODMAH SE OGLASILA: Ona i Duško jednom fotkom poslali poruku SRBIJI! (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša, koje je usred porno skandala, oglasila se iz Kine, gdje je otputovala nakon skandala koji je podigao na noge cijelu Srbiju. Ona je fotografijom iz Kine, na kojoj su njen muž Duško Tošić i ćerke potvrdila pisanje Kurira da je sinoć hitno otputovala kod svog supruga.

 

Pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju šetnje sa suprugom i djecom Gvangžuom, gdje njen suprug igra već neko vrijeme.

 

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsjetimo, skandal o kom bruji Srbija je krenulo za Božić kada je objavljeno da će se par razvesti zbog svađe koja je uslijedila zbog poruka koje je Duško našao u njenom telefonu, zbog čega je isti i zaplenio. Njih dvoje su ubrzo ovo i demantovali, ali tu nije bio nevoljama kraj.

Eksplicitne fotografije koje su počele da kruže internetom zapalile su cio region, a na njima JK pozira u vrelom izdanju dok se na Fejstajmu dopisuje sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Slike su otkile intimne djelove pjevačice, ali i Ognjena koji uživa gledajući je kako se samozadovoljava.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com