IGRALA JE FUDBAL, PUCALA IZ PIŠTOLJA, HTJELA DA BUDE KRIMINOLOG, PA POSTALA VODITELJKA! Evo ko je Dea Đurđević: Jutros je doživjela jezivu saobraćajku! Ljekari se BORE da joj spasu RUKU! (VIDEO) - Volim Podgoricu

IGRALA JE FUDBAL, PUCALA IZ PIŠTOLJA, HTJELA DA BUDE KRIMINOLOG, PA POSTALA VODITELJKA! Evo ko je Dea Đurđević: Jutros je doživjela jezivu saobraćajku! Ljekari se BORE da joj spasu RUKU! (VIDEO) 

Dea Đurđević, voditeljka “Jutarnjeg programa”, jutros je doživjela tešku saobraćajku na Voždovcu, kod bolnice “Dr Dragiša Mišović”. Ona je jedna od omiljenih voditeljki u našoj zemlji. Veliku popularnost stekla je vodeći i “Novo jutro” sa Predragom Sarapom.

Rođena je u Beogradu 19. jula 1992. godine. Završila je Prvu ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, smjer žurnalistika. Ipak, kako je i sama izjavila, mnogo je čitala romane Agate Kristi i želela je da bude kriminolog. Upravo zbog toga, ona je upisala i završila master studije na Fakultetu za državnu bezbjednost.

 

FOTO: PRINTSCREEN RTS, PRINTSCREEN PRVA TV, PRINTSCREEN PINK TV, PRINTSCREEN INSTAGRAM

Osim toga, Dea obožava streljaštvo, a u jednu streljanu u Beogradu ide godinama.

“Uvijek sam izgledala kao žensko, a radila muske stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htjela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i posle toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više isksutva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome”, ispričala je jednom prilikom ona.

Iako Dea ima samo 27 godina, postala je poznato TV lice, a pre nego što se zaposlila kao voditeljka, radila je kao reporter sa terena dok su voditelji bili Jovana Joksimović i Srđan Predojević.

Inače, voditeljka je u višegodišnjoj srećnoj vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, koji joj je svojevremeno za rođendan čak poklonio i zvijezdu sa neba.

Kurir.rs/Blic/

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com