Sajam ženskog preduzetništva od 1. do 3.marta u Mall-u of Montenegru

Udruženje preduzetnica Crne Gore od prvog do trećeg marta u Mall-u of Montenegro organizuje sajam ženskog preduzetništva. Vrata sajma biće otvorena od devet do 22 sati.

|Prema riječima predsjednice Udruženja Edite Dautović, sajam je jedan od bitnih indikatora gdje se krije moć žene, a ,,naša država sve više razvija i podržava žensko preduzetništvo“.

-Ciljevi organizovanja sajma su osnaživanje žena, podsticaj i razvoj ženskog preduzetnišva. Sajam je prodajnog karaktera, a preduzetnice iz cijele Crne Gore izložiće i reklamirati svoje proizvode i usluge. Pored žena preduzetnica koje su ostvarile uspjeh u oblasti preduzetništva, na sajmu izlažu i žene koje su tek na početku ovog puta, a koje takođe snažno podržavamo. Zadovoljne smo zbog velikog odziva učesnica i posjetilaca – rekla je Dautović.

Ona je istakla da se sajam održava u periodu kada Udruženje preduzetnica Crne Gore slavi deceniju svog postojanja koja će se obilježiti drugog marta u ,,Šipčanik“-u u 20 sati.
-Članice Udruženja, njih više od 150, taj datum obilježavaju izlaganjem i reklamiranjem svojih proizvoda i usluga na sajmu ili svečanom proslavom u ,,Šipčanik“-u, svaka na način na koji to njoj najviše prija – rekla je Dautović.

Podsjetimo, program će upotpuniti tri modne revije odnosno modne dizajnerke Nataša Pejović i Edita Nimanbegu Barović iz Crne Gore, Marija Šabić iz Srbije i modni kreator Diaz Kova iz Bosne i Hercegovine.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close