DF EKSPRESNO UZVRATIO ORGANIZATORIMA PROTESTA: Povucite jednostrani Sporazum, razgovori od NULE - Volim Podgoricu

DF EKSPRESNO UZVRATIO ORGANIZATORIMA PROTESTA: Povucite jednostrani Sporazum, razgovori od NULE

DF smatra da je veoma bitno da organizatori protesta još večeras povuku nametnutu jednostranu platformu i da, ako je svima cilj ostavka Mila Đukanovica i Duška Markovića, otpočnu razgovore od početka, tj. od praznog, bijelog papira.

“Mislimo da je to prevashodno u interesu građana koji se, nakon objavljivanja snimka sa “kovertom”, okupljaju već šestu subotu, a istovremeno bi eliminisali svaku sumnju u iskrenost ideje o smjeni režima”, stoji u saopštenju.

DF je reagovao nakon što je pokret “Odupri se” pozvao je sve opozicione partije i poslanike na sastanak večeras u 21 sat, u hotelu Nikić .

Demokratski front je ranije nagovijestio je da neće potpisati sporazum koji su opozicionim partijama proslijedili predstavnici pokreta “97.000 odupri se“.

Oni smatraju da je zadatak protesta da se njima izvrši neizdrživ pritisak na predsjednika Mila Đukanovića i premijera Duška Markovića kako bi podnijeli ostavke, pa ističu da je pad režima preduslov za bilo kakvu priču o tehničkoj ili drugoj vladi kao i njenom sastavu.

DF je stav organizatora protesta da neke tačke sporazuma ne mogu biti mijenjane shvatio kao ultimatum.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com