Sutjeska i Budućnost na istom odstojanju, Zeta ispred OFK Titograda - Volim Podgoricu

Sutjeska i Budućnost na istom odstojanju, Zeta ispred OFK Titograda

Sutjeska je nakon 28. kola zadržala pet bodova prednosti nad Budućnosti u borbi za titulu. Izabranici Nikole-Peca Rakojevića su u Radanovićima sa lakoćom dobili “fenjeraša”, Mornar.

I Budućnost je bez problema pod Goricom dobila Iskru, pa će u narednih osam kola u sjajnoj formi čekati na kiks aktuelnog prvaka i lidera.

Zeta je već u prvom minutu povela u Petrovcu golom Nikole Krstovića, koji je u drugom poluvremenu još jednim pogotkom obezbijedio Zeti povratak na treće mjesto.

Krstović je sa dva gola došao do cifre od 10 pogodaka i vodeći je na listi strijelaca. Nekadašnji fudbaler Iskre, Stefan Milošević ( od januara je u Belgiji psotigao šest goova) i napadač Budućnosti Aleksandar Vujačić postigli su po devet, a gol manje njegov klupski drug Miloš Mijić.

Najviše neizvjesnosti danas je bilo u duelu Lovćena i Grblja.

Poveli su Cetinjani, ali je isključenje golmana Janjuševića u 70. minutu, otišlo na stranu gostiju. Grbalj je golom Đorđevića osvojio veliki bod u borbi za bijeg od zone baraža.

Rezultati:

Budućnost – Iskra 3:1

Mijić 18, Vujačić 56, Stoiljković 74 – Đurišić (penal) 78.

Lovćen – Grbalj 1:1

Čavor 54 – Đorđević 84.

Golman Lovćena Janjušević isključen u 70. minutu

Mornar – Sutjeska 0:3

Zakarija 5. i 87, Vlaisavljević 27.

OFK Petrovac – Zeta 0:2

N. Krstović 1, i 62.

Juče: Rudar – OFK Titograd 2:2

Vijesti

1 komentar

  1. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your site in my social networks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com