UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Na Koniku zapalili ,,BMW X5”? - Volim Podgoricu

UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Na Koniku zapalili ,,BMW X5”?

 

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su u veoma kratkom roku rasvijetlili izazivanje požara na vozilu „BMW X5“ koje je u potpunosti uništeno. Požar je na vozilu podmetnut danas. Identifikovana su i slobode lišena osumnjičena lica, dva maloljetnika iz Podgorice. Oni su već predati tužiocu.

Naime, Dežurnoj službi CB Podgorica je danas oko 00,45 časova prijavljen požar na vozilu „BMW X 5“, vlasništvo I.K, u naselju Konik. Po ovlašćenju nadležnog državnog tužioca u ODT u Podgorici, policijski službenici CB Podgorica izvršili su uviđaj i tom prilikom utvrdili da je navedeno vozilo do strane nepoznatog lica lica poliveno zapaljivom tečnošću, te da je iniciran požar usljed čijeg dejstva je vozilo u potpunosti uništeno.

U cilju rasvjetljavanja krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata CB Podgorica su, na osnovu operativne informacije, a preduzimajući intenzivne operativno – taktičke mjere i radnje, neposredno nakon izvršenja krivičnog djela identifikovali i kroz kriminalističku obradu rasvijetlili navedeno krivično djelo, za koje su obezbijeđeni i materijalni dokazi.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili opisano krivično djelo, lišena su slobode  dva maloljetna lica T.I. (17) i M.I. (15) iz Podgorice.

Osumnjičena lica su, u zakonom predviđenom roku, uz izvještaj kao dopunu krivične prijave, sprovedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com