Istraga ubistva Olivera Ivanovića proširena na još dvije osobe - Volim Podgoricu

Istraga ubistva Olivera Ivanovića proširena na još dvije osobe

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je pokrenulo istragu protiv još dvije osobe koje sumnjiče da su učestvovale u ubistvu Olivera Ivanovića 2018.

Kosovski tužilac Sulj Hodža izjavio je za BIRN da je istraga proširena na još dvije osobe za koje se sumnja da imaju veze sa organizovanim kriminalom.

Kako prenosi KoSSev, Hodža je to najavio i prilikom hapšenja trojice osumnjičenih za umiješanost u ubistvo Ivanovića, u novembru prošle godine.

Hodža je nedavno za NIN saopštio i da je istraga proširena na “aktere medijske kampanje” protiv Ivanovića, ne dajući više informacija.

(N1)

2 komentara

  1. I am curious to find out what blog platform you happen to be using? I’m having some minor security issues with my latest blog and I would like to find something more risk-free. Do you have any suggestions?

  2. I’m impressed, I have to admit. Really rarely do you encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you might have hit the nail to the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that not enough individuals are speaking intelligently about. My business is very happy that we stumbled across this within my look for something relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com