Demokratski front sprema akcije za 9. maj - Volim Podgoricu

Demokratski front sprema akcije za 9. maj

Demokratski front (DF) saopštio je danas da je na jučerašnjem sastanku lidera parlamentarne opozicije i pokreta ”Odupri se” dogovoreno da se otkaže mirni protest koji je bio zakazan za 9. maj , na dan izricanja presude u “montiranom procesu ”Državni udar”.

“Tog dana će DF imati svoje odvojene aktivnosti, sa jasnim, konkretnim i preciznim akcijama u slučaju politički motivisane presude liderima DF-a. Te aktivnosti će se značajno razlikovati od protesta koje je organizovala organizacija ”Odupri se’,’ a odgovornost za taj dan će u potpunosti preuzeti DF i njegovi lideri”, navodi se u sauopštenju.

 

1 komentar

  1. Thanks so much regarding giving me personally an update on this subject matter on your site. Please know that if a completely new post becomes available or if perhaps any improvements occur on the current submission, I would consider reading a lot more and learning how to make good use of those techniques you discuss. Thanks for your time and consideration of other men and women by making this website available. holiday in cuba

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com