Home / ŽIVOT + / Showbiz / “RAZBIO MI JE GLAVU JER MU NISAM DALA NOVAC ZA DROGU” Ovako je o Igoru Perviću govorila Jelena Tinska

“RAZBIO MI JE GLAVU JER MU NISAM DALA NOVAC ZA DROGU” Ovako je o Igoru Perviću govorila Jelena Tinska

Jelena Tinska, srpska balerina bila je u braku sa Igorom Pervićem koji je umro jutros, a u jednom intervjuu je otkrila da je doživela nasilje.

Jelena TinskaFOTO: GRAND TELEVIZIJA / INSTAGRAM
Jelena Tinska

Naime, Jelena je u jednoj emisiji ispričala uznemirujuće detalje iz braka sa Igorom Pervićem. Taj brak je za nju bio loše isksutvo.

PREMINUO POZNATI GLUMAC: Zbog njega su bili redovi ispred bioskopa, bio je IDOL MLADIH

FOTO: DALIBOR DANILOVIĆ / RAS SRBIJA
Inače, Igor Pervić je jedna od retkih poznatih ličnosti koji je javno govorio o borbi sa drogom.

Glumac Igor Pervić preminuo je jutros nakon teške maligne bolesti u stanu svoje majke u kojoj je živeo poslednjih godina.

Poslednji oproštaj od glumca Igora Pervića biće održan u ponedeljak u 13 časova, na Novom groblju.

FOTO: KOSTADIN KAMENOV / RAS SRBIJA

Pred kraj života Igor Pervić je odigrao dve značajne uloge, u seriji “Nemanjići” i u filmu “Prokleti pas”. Iako je publika bila oduševljena što ga vidi, Igor je imao malo drugačije želje. Naime, imao je želju da se vrati pozorištu. Ipak, na te molbe reditelji u pozorištu su ostajali gluvi.

Iako je bio prisutan na glumačkoj sceni, Igor se potpuno povukao iz javnosti. Nije krio da mu mirniji tempo života prija.

– Ja sam se povukao. Bavim se svojim poslom i prija mi. Više mi je muka javnosti i svega, volim da radim u miru i tišini. Ipak imam i neke godine, tako da mi prija rad u tišini. Apsolutno svojevoljno sam se povukao iz javnosti – rekao je u februaru prošle godine glumac.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com