Home / PG INFO / Aktuelno / SKANDAL U PODGORICI: Djevojčice plesale trbušni ples za turske biznismene!
Trbušni ples djece u "Oktoihu", preuzeto sa "Fos media"

SKANDAL U PODGORICI: Djevojčice plesale trbušni ples za turske biznismene!

Osnovna škola “Oktoih” organizovala je u utorak trbušni ples maloljetnih djevojčica u čast Dana nacionalnog suvereniteta i Dan djeteta Turske, što je skandal neviđenih razmjera, piše portal Borba.me.

Da skandal bude još veći, sve je to organizovano u čast Dana oslobođenja Turske. Djeca pomenute škole su mahala zastavama Turske, uz aplauze roditelja i gostiju.

Kako piše ovaj portal  trbušni ples maloljetne djece organizovan je  za turske biznismene.

Učenici i nastavnici su pripremili bogat program za sve goste među kojma je bila i ambasadorka Turske u Crnoj Gori Songul Ozan, predstavnici Udruženja turskih biznismena i investitora u Crnoj Gori i predstavnici TIKE – Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju.

Maloljetne djevojčice su igrale trbušni ples pred očima roditelja i turskom ambasadorkom i tamošnjim biznismenima.

Državni praznik Dan nacionalnog suvereniteta i Dan djeteta, obilježava se svakog 23. aprila počev od 1920. kada je otvorena Velika narodna skupština Turske. Na današnji dan davne 1924. godine, odlučeno je da se ovaj dan obilježava kao državni praznik. Pet godina kasnije odlučeno je da se taj praznik poklanja djeci pa se od tada obilježava kao Dan nacionalnog suvereniteta i ujedno Dan djeteta.

 

loading...

2 0 komentara

  1. Izgleda da mlade mame i tate, ovog puta dobrovoljno, spremaju svoje kćeri u turske hareme. Neka ih. Tako treba. Ovdje nema jednog ponosnog roditelja koji ima obavezu prema svojim precima niti jednog koji ima stid pred potomcima. Eto na što smo spali u “sojskoj i čojskoj” Crnoj Gori. Što je najgore niko neće snositi odgovornost za ovo. Niko u ovome ne vidi ništa loše. Pihhh

  2. I prorok Muhamed je imao četvrtu ženu Aisu od 12 godina. Maloljetna SC je zaokupljala dugo pažnju naših najviših dužnosnika. Kada se promijeni ova vlast i kada ministar bude Srbin (ako Bog da) uz Njegosa će se igrati Oro a do tada Sehovizijada!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com