Home / NOVOSTI / RAT SAOPŠTENJIMA: SDP odgovorio Demokratama

RAT SAOPŠTENJIMA: SDP odgovorio Demokratama

Socijaldemokratska partija (SDP) saopštila je danas da predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću preporučuju da saradnike UDBE potraži u svom najbližem okruženju ili da priupita Snežanu Jonicu o kome se radi.

Demokratska Crna Gora optužila je ranije danas SDP za “političku korupciju” u Kotoru.

“Ako je vjerovati Jonici iz vremena SNP kongresa upravo je Aleksa i njegovo okruženje na listi udbaškog razbijanja SNP-a. Osjećamo odgovornost što je sa naše liste izabrana odbornica za koju postoji mogućnost da mimo volje građana i partijskih odluka promijeni većinu u Kotoru”, navodi se u saopštenju SDP.

Iz te partije su dodali da svjesni objektivne odgovornosti, iako je Bruna Lončarević isključena iz članstva, a svih 36 članova SDP Kotor jednoglasno zaključilo da nema saradnje sa DPS-om, zbog činjenice da je Lončarević birana sa njihove liste, predsjednik SDP Ranko Krivokapić je najavio povlačenje sa čela partije, djelima pokazujući da to nije politika SDP.

“Niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koji su i sami nastali pokušajem razbijanja SNP, kojima pokušavaju čitavu partiju okriviti za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj. Ne postoji opoziciona partija koju nekada nije napustio odbornik i djelovao mimo partijske politike, i nijednoj zbog toga nije doveden u pitanje opozicioni legitimitet. I niko nije djelima pokazao odgovornost kao SDP”, zaključuje se u saopštenju SDP.

Vijesti
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com