Ako vam na plaži NAPLATE LEŽALJKU POSLIJE 17h evo šta će se dogoditi!

Služba za kontrolu morskog dobra, s početkom glavne turističke sezone, intezivirala je obilaske crnogorskih plaža, a iz JP Morsko dobro istakli su da će Služba kontrole pisati opomene zakupcima kod kojih budu evidentirali kršenje ugovorenih odredbi, dodajući da se neće libiti ni da raskinu ugovore ukoliko zakupac ne otkloni nepravilnosti.

Više kupača se žalilo da zakupci plaža, iako te ne bi smjeli, naplaćuju ležaljke i poslije 17 časova.

Ukoliko to budu radili, naglašavaju iz Morskog dobra, rizikuju – rakid ugovora.

PRIJAVITE ZAKUPCE INSPEKCIJI: Ne plaćajte ležaljke i suncobrane nakon 17 sati!

DOĐEŠ NA PLAŽU I NE PLATIŠ NIŠTA: Crna Gora uvodi novo pravilo za ležaljke, evo u kom periodu dana važi!

Kontrolori morskog dobra na terenu evidentiraju da li su zakupci ispunili propisane ulove za organizaciju kupališta, a predmet kontrole je i ispunjenost svih obaveza koje su sadržane u Ugovoru o zakupu morskog dobra, navodi se u saopštenju Morskog dobra.

Iz Morskog dobra su podsjetili da će u narednih nekoliko dana na svim informativnim tablama biti postavljene nove grafičke folije koje je izradilo JP Morsko dobro.

“Na informativnim tablama će posebno biti istaknut broj ležaljki i suncobrana koji se mogu postaviti na kupalištu, informacije o spasilačkoj službi i radno vrijeme kupališta sa naznakom vremena do kada se plažni mobilijar naplaćuje”, navode u saopštenju.

Ističu da će služba kontrole pisati opomene zakupcima kod kojih kontorlori evidentiraju kršenje ugovorenih odredbi, a ukoliko zakupac ne otkloni nepravilnosti JP morsko dobro će početi procedure raskida Ugovora o korišćenju morskog dobra.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close