PUTUJETE VOZOM? Od 9. jula SKOČILE cijene! - Volim Podgoricu

PUTUJETE VOZOM? Od 9. jula SKOČILE cijene!

Željeznički prevoz Crne Gore poskupio je cijene svojih usluga u lokalnom saobraćaju na redovne i mjesečne karte za oko 15 odsto.PU

“Cijene se primjenjuju od 9. jula 2019. godine”, saopšteno je iz ŽPCG.

Željeznički prevoz Crne Gore korisnicima svojih usluga sa sjevera Crne Gore nudi novu uslugu – promotivnu ponudu, koja će biti na snazi od 9. jula od 1. septembra tekuće godine.

“Ponuda se odnosi na povratna porodična putovanja (bračni par i djecu do navršene 14. godine) na relaciji Bijelo Polje – Sutomore i nazad, vozom br. 6101, koji iz Bijelog Polja kreće u 7.01h i povratnim vozom br. 6104 koji iz Sutomora kreće u 18.19h. Cijene važe isključivo za navedeni par vozova Broj mjesta je ograničen na 60, odnosno jedna kola, a promotivna karta važi jedan dan, samo za povratna putovanja”, objašnjavaju u ŽPCG.

165 komentara

  1. Can I just say what a comfort to find a person that actually knows what they're discussing on the internet. You actually realize how to bring a problem to light and make it important. More and more people must look at this and understand this side of the story. I was surprised you aren't more popular because you certainly have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com