NI KIŠA NE SMIJE PASTI U CG AKO ON NE ODOBRI: Kako je ŠEF stopirao prodaju crnogorskog fudbalera Crvenoj zvezdi (VIDEO) - Volim Podgoricu

NI KIŠA NE SMIJE PASTI U CG AKO ON NE ODOBRI: Kako je ŠEF stopirao prodaju crnogorskog fudbalera Crvenoj zvezdi (VIDEO)

Svi u Crnoj Gori znaju ko je “glavni šef”. Ono što je javna tajna – da se  Šef za sve pita, potvrđuju i snimci telefonskih razgovora crnogorskih funkcionera, gdje je, kroz dijaloge i dogovore uvijek  prisutan “šef” koji je naložio ili naredio, i, što god to bilo, bespogovorno se mora izvršiti.

NOVI SNIMAK Mugoša objašnjava Roćenu kako se prave lažne fakture za Deripasku (VIDEO)

ROĆEN VRIJEĐA, RTCG ĆUTI: Slika DPS doživljaja medija

Strane službe crtaju metu ĐUKANOVIĆU, evo ko je PRISLUŠKIVAO I ROĆENA

Pojedini analitičari ocjenjuju i da navedeni audio snimci razgovora koji teško kompromituju crnogorske zvaničnike, potiču od ruskih obavještajnih službi, a da su, zapravo, usmjereni na diskreditaciju Mila Đukanovića.

U poslednjem snimku, koji je danas objavljen, Miomir Mugoša, bivši gradonačelnik Podgorice, kaže Milanu Roćenu, bivšem ambasadoru u Moskvi sledeće: “Budućnost, zadnju noć mi šef kaže, nema prodavanja Rista Lakića, nema igrača da se daju, Ćoćo je tu bio…”.

Šef je naredio da se ne proda fudbaler. Tačka.

Risto Lakić, aktuelni sportski direktor Budućnosti, bio je jedan od najboljih mladih crnogorskih igrača, i Crvena zvezda je bila spremna za njega da plati Budućnosti 300.000 eura, što je u to vrijeme bio veliki novac. Transfer je bio praktično dogovoren, ali je, kako 13 godina kasnije saznajemo, razlog zbog kojeg je transfer preko noći propao, bilo naređenje glavnog šefa.

U dijelu razgovora oko organizacije događaja u Podgorici, Roćen kaže Mugoši da ne može ništa dok se “ne čuje sa šefom”…

Poslušajte razgovor Roćena i Mugoše:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com