Home / ŽIVOT + / Showbiz / ULAŽE PROSJEČAN STAN U PJESME: Šako troši sedamdeset hiljada eura na karijeru!

ULAŽE PROSJEČAN STAN U PJESME: Šako troši sedamdeset hiljada eura na karijeru!

Poznati pjevač Šako Polumenta prije nekoliko dana objavio je pjesmu “Ceste” i tako oživio dvije decenije star hit Mića Vujovića, a kako saznajemo na tome se neće zadržati budući da u nove projekte ulaže više od 70.000 evra.

Kako izvor blizak pjevač tvrdi, Polumenta je čvrsto riješio da se oduži publici za trideset godina poštovanja i ljubavi prema muzici koju stvara, zbog čega će sve što tokom ljeta zaradi uložiti u nove pjesme i spotove.

 

– Kada je Šako prije nekoliko nedelja objavio visokobudžetni spot i pesmu “Trebaš mi” bio je dirnut reakcijom svoje publike. Stiglo mu je hiljade poruka kako treba da nastavi u tom pravcu i da su željni toga da češće snima pjesme. Shvatio je da ne treba da odlaže projekte koje je planirao i sebi zadao cilj da do kraja godine završi bar još nekoliko visokobudžetnih projekata kako bi im se odužio i zahvalio na povjerenju – priča izvor i otkriva da Polumenta ove sezone radi više nego ikada kako bi njegovi spotovi bili najbolji mogući na muzičkoj sceni.

Šako Polumenta

Šako Polumenta, Foto: Promo

– Šako važi sa jednog od najangažovanijih pjevača u regionu i u poslednjih dvadeset godina gotovo da ne postoji vikend kada je bio slobodan. Ipak, ranije je umio da uzme odmor i provede ga sa porodicom kako bi odmorio i skupio energiju, što ove sezone neće biti slučaj. Ove godine riješio je da što manje odmora, pa od sedam dana nedeljno često radi četiri. Zamisao mu je da svaku pjesmu koju snimi prati skupa produkcija i najbolji video materijal. Kako spada u pjevače sa najvećim honorarom, neće mu biti problem da isprati sve što skupi spotovi zahtjevaju, ali njegova porodica i prijatelji zabrinuti su da previše radi – kaže naš izvor i ističe da Šako ne planira da ih posluša.

Šako Polumenta

Šako Polumenta, Foto: pintscreen

 

– Šako se razleteo sa energijom i osjeća se jače nego ikad. Prija mu energija koju dobija od publike i spreman je da žrtvuje svoje slobodno vrijeme da napravi to što je zamislio. Sve što planira će ga na kraju izaći preko 70.000 evra, ali on ne brine za to. Cio život pjeva i ništa mu nije teško. Nekada se šalimo sa njim da će i za pedeset godina biti na bini. Na kraju krajeva, ima više energije od duplo mlađih pjevača, pa mu se niko pretjerano ne miješa u želju da pjeva i snima pjesme – zaključuje izvor za “Alo!”.

(Alo)

loading...

One comment

  1. Ajte ljudi. Ne imitirajte Srbijance. Ne tepajte svakom i u svakoj prilici. Čovjek se zove Sakib i samo tako ga treba oslovljavati. Naravno, prijatelji mogu i na ovaj drugi način…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com