IZABRANI POBJEDNICI: Ovo su NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2019. - Volim Podgoricu

IZABRANI POBJEDNICI: Ovo su NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2019.

Najljepša podgorička bašta 2109. godine nalazi se u selu Podhum u Tuzima, a uređuju je Mirela i Ramiz Orahovac, odlučio je žiri konkursa za izbor najljepše bašte Podgorice.

Drugo mjesto osvojila bašta koju uređuje Vesna Nikčevič, a nalazi se u selu Vranj, a treću bašta Milke Vlahović u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Žiri je odlučio da ove godine uruči i specijalnu nagradu – najljepša podgorička bašta po ocjeni čitalaca portala Volim Podgoricu, a to je, bez dileme, bašta porodice Vujačić, koja se nalazi u zetskom selu Gošići.

Svečani koktel na kojem će pobjednicima biti uručene nagrade održaće se u podgoričkom restoranu “Porto”, koji je za kratko vrijeme osvojio Podgoričane upravo prelijepom baštom.

Peti po redu izbor za najljepšu podgoričku baštu održan je u organizaciji Prvog nezavisnog portala glavnog grada Volim Podgoricu i Turističke organizacije Podgorice, a uz podršku sponzora koji su obezbijedili nagrade pobjednicima – Hotelska grupa Montenegrostars, već tradicionalno, nagrađuje prvoplasiranu baštu porodičnim vikendom u jednom od najljepših crnogorskih hotela Splendid. Nagradu za najljepšu baštu Podgorice po ocjeni građana, vikend za dvoje u Hotelu Zlatibor u Čanju, obezbijedila je Šajo grupa.

Drugu i treću nagradu, porodični ručak, objezbijedili su poznati podgorički restorani Salaš 23 i Mayka,

Podgoričko Zelenilo uručiće pobjednicima po jednu biljku iz svog rasadnika, a svi nagrađeni će dobiti i diplome.

Pogledajte fotografije prvonagrađene bašte, kao i najljepše bašte po izboru čitalaca:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com