HITNO OPERISAN U KLINIČKOM: Teško ga povrijedili brat od strica i sestrić? Tukli ga i metalnom šipkom! - Volim Podgoricu

HITNO OPERISAN U KLINIČKOM: Teško ga povrijedili brat od strica i sestrić? Tukli ga i metalnom šipkom!

Dvadesetpetogodišnji Miloš Labović iz Andrijevice, otpušten je iz podgoričkog Kliničkog centra gdje je hitno primljen 1. avgusta a potom i operisan zbog preloma donje vilice nakon što su ga brutalno prektukli brat od strica B. L. i sestrić S. R.

Labović je sedam dana liječen u Kliničnog centru, na Klinici za ORL i Maksilofacijalnu hirurgiju, gdje je hitno transportovan iz beranske Opštine bonice u koju je primljen sa teškim tjelesnim povredama i u besvjesnom stanju.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, incident se dogodio 31. jula uveče u andrijevičkom selu Gnjili potok, kada je došlo do žestoke tuče bliskih rođaka.
Sagovornik “Vijesti” tvrdi da je fizičkom obračunu prethodila svađa, nakon što su trojica mladića pili pivo ispred trafike.

Navodno, brat od strica ga je tada dva puta jako pesnicom udario u glavu, nakon čega je Miloš pao.

Dok je ležao, tvrdi izvor “Vijesti”, brat od strica je otišao da uzme metalnu šipku iz automobila koji je bio nedaleko parkiran.

Za to vrijeme Miloš Labović pokušao je da ustane, ali ga u tom trenutku sestrić udara pesnicom u glavu i on ponovo pada na zemlju. Tada ga brat od strica više puta udara metalnom šipkom, i Miloš gubi svijest.

Ubrzo je pozvana hitna pomoć i policija i dvedesetpetogodišnjak je hitno transportovan u beransku bolnicu.

“Vijestima” je u beranskoj policiji nezvanično saopšteno da još nijesu uzeli izjavu od povrijeđenog, jer je operisan i vilica mu je fiksirana, tako da ne može da govori.

Službenicima te institucije prvobitno je rečeno da je mladić sam pao i povrijedio se, ali su inspektori zbog specifičnosti preloma vilice utvrdili da povrede nije mogle nastati na taj način.

Nezvanično je rečeno da su protiv B. L. i S. R. podnijete krivične prijave zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Osnovni tužilac nije predložio zadržavanje, pa su osumnjičeni nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode.

U KC primljen kao hitan slučaj

Labović je kao hitan slučaj iz beranske Opšte bolnice prebačen u podgorički Klinički centar na liječenje.

U otpusnoj listi, dostavljenoj “Vijestima”, navodi se da je Labović liječen od 1. do 7. avgusta.

“Pacijent primljen kao hitan slučaj zbog preloma donje vilice, nastalog u nasilju od strane poznate osobe, o čemu je MUP obaviješten. Pacijent navodi kratkotrajan gubitak svijesti, mučninu, ne i povraćanje, te rekonstruiše okolnosti povređivanja. Pregledan i primljen u Opštu bolnicu Berane i upućen na Maksilofacijalnu hirurgiju, gdje je operisan”, navodi se u otpusnoj listi.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com