MIRNA NA ,,MJESTU ZLOČINA”: ,,Risto, javi se ljubavi…majku ti falsifikatorsku” (FOTO) - Volim Podgoricu

MIRNA NA ,,MJESTU ZLOČINA”: ,,Risto, javi se ljubavi…majku ti falsifikatorsku” (FOTO)

Mirna Nikčević, sada već  bivša savjetnica crnogorskog ambasadora u Istanbulukoja je nedavno bila u centru skandala zbog toga što je hiljade vjernika Mitropolije crnogorsko primorske, okupljene ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja, nazvala “govedima”, došla je, kako je samo objavila na svom FB profilu “na mjesto zločina”.

PROČITAJTE JOŠ
CRNOGORSKA SAVJETNICA VELIČA NDH: Evo kojom objavom je Mirna Nikčević zapalila Fejsbuk

MIRNA NE ODUSTAJE: Ponovo u centru pažnje, ŽELI SVOJ POSAO NAZAD

Mirna Nikčević se jezivom fotografijom sada obrušila na MITROPOLITA AMFILOHIJA

MIRNA NAPOKON SUSPENDOVANA: Očekuju se dodatne mjere, kako se više nikom ne bi ponovilo nešto slično

Mirna ne objašnjava šta je tražila u hramu ispred kojeg se okupljaju “goveda”, ali je primijetila da “Njega nema” i dodala “Risto javi se ljubavi. Majku ti falsifikatorsku”
Mirna u hramu

,,Podvaljeno joj…”

Podsjećamo, skandal sa  bivšom predstavnicom crnogorske diplomatije počeo je nakon što se  uključila na Fejsbuk  diskusiju o Trojičindanskom saboru, koji je  održan ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Ispod fotografija sa sabora koje je postavila njena prijateljica, prvo je napisala kako je ostala bez komentara i dodala da je bolje što je tako jer “ne bi bio prijatan”. Pored ostalog, za SPC je, aludirajući na Hram, navela da bi “zapalila Sram i sva goveda tamo”. Komentari ispod slika su ubrzo obrisani, ali su ih pojedini zajednički prijatelji prethodno sačuvali, nakon čega su se fotografije prepiske proširile mrežom.

Nikčevićeva je tada rekla da joj je “podvaljeno” i da od države očekuje da je zaštiti od prijetnji koje dobija na Fejsbuku. Iako se izvinila onima čija su “nacionalna, i eventualno građanska osećanja povređena”, naglasila je da “insistira na ličnom stavu koji je shvaćen i interpretiran u najprizemnijem, najsirovijem smislu”.

OGLASILA SE MIRNA: Ovu izjavu dajem da skinem ljagu sa Mila Đukanovića

TRAŽILA ZAŠTITU DRŽAVE: Mirna još uvijek NIJE DOBILA otkaz! Napokon odlučila da se IZVINI

MIRNA SE POVUKLA: ,,Opozivam se sa funkcije, Milo će vam doći glave STOKO NEOTESANA”

SKANDAL U MIP-u! Zašto Darmanović ne reaguje? Evo ČIJA JE ĆERKA Mirna koja bi ZAPALILA HRAM i vjernike

– Podvaljeno mi je i smatram da država treba da me zaštiti od pretnji koje primam svakodnevno od neprijatelja crnogorskih nacionalnih interesa, prozapadnog, evroatlanskog usmerenja, multikulturnih vrijednosti, državne nezavisnosti i suverenosti. Izvinjavam se svima čija su, nacionalna i, eventualno, građanska osjećanja povrijeđena zbog objelodanjivanja ove privatne prepiske koja nije trebalo da ima javni karakter i prihvatam svaku posljedicu koja može nastati iz nasilja nad mojom porodicom (koje svakodnevno trpim). Sve što se ovih dana izgovorilo iz procrnogorskog korpusa, a što je dalo i zeru povoda, bilo je zloupotrebljeno… No, insistiram na ličnom stavu koji je shvaćen i interpretiran u najprizemnijem, najsirovijem smislu – kazala je tada Ničević.

Da li je i sada u pitanju ,,podvala” ostaje da se vidi.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com