OGLASIO SE GORGIEV: Propadnite u zemlju od stida ako ,,Tamo daleko” povezujete sa mržnjom! (VIDEO) - Volim Podgoricu

OGLASIO SE GORGIEV: Propadnite u zemlju od stida ako ,,Tamo daleko” povezujete sa mržnjom! (VIDEO)

Najava da će Ministarstvo kulture tužiti Vlada Georgieva zbog “negiranja crnogorskog identiteta” i nacionalizma izazvala je pažnju javnosti, a pjevač kaže da je pisati i najavljivati krivične organizatorima humanitarnog događaja zbog srpskih zastava poruka da Srbi nijesu dobrodošli.

“Optužuju Srbe za svoje porijeklo i lozu. Nikad nisam čuo da se bilo ko pobunio kad se na feštama u Boki razvije hrvatska zastava. Meni to nikad nije zasmetalo. Ko god da je ‘Tamo daleko’ povezao sa mržnjom treba da propadne u zemlju od stida, a odatle zatim da potraži ozbiljnu ljekarsku pomoć. Ja sam rođeni Novljanin i Crnu Goru volim kao jedno od moja dva oka u glavi. Gospodo, prestanite da vrijeđate. Zaustavite se kad osjetite da će imalo mržnje izaći iz vas”, rekao je Georgiev.

Podsjetimo, ministarstvo kulture će podnijeti prijavu protiv organizatora humanitarnog koncerta “Za naše Kosovo i Metohiju” u Herceg Novom zbog isticanje simbola drugih država, skrnavljenja zvanične himne Crne Gore uz političke i nacionalističke poruke.

Jedan od organizatora koncerta je i Mitropolija crnogorsko primorska, a njemu su između ostalih prisustvovali i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić, prvi čovjek Budve Marko Carević i lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Pjevač Vlado Georgiev je tokom koncerta pjevao “Tamo daleko”, a događaj, koji je trebao da bude humanitarnog karaktera, poprimio je, kako tvrde iz crnogorske vladajuće koalicije, obrise političkog skupa.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com