Home / NOVOSTI / NASTAVLJA SE RAT DF-a I DEMOKRATA: “Vi ste i stavili crvene kravate da se crvene umjesto vaših obraza”

NASTAVLJA SE RAT DF-a I DEMOKRATA: “Vi ste i stavili crvene kravate da se crvene umjesto vaših obraza”

Za raziliku od Alekse Bečića, ne vidimo nijedan razlog zašto bi se Predrag Bulatović, Neven Gošović,Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović crvenili zbog zajedničke prošlosti u SNP-u, poručio je Demokratski front.

“Crveniš li se, Bulatoviću, što si zajedno sa Milom, uništio našu mladost?”

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Glupost, neznanje i nevaspitanje kao univerzalna kategorija Demokrata predstavljaju najbolji promo sadržaj ove družine koji se može stati i  onu  narodnu “ Ko sa đecom liježe..”  Upravo je ova politička pačurlija danas pokazala da nije odmakla od početka i da će njihovo “pa-pa”  bavljenje politikom završiti u loncu Brana Gvozdenovića.

Za raziliku od Alekse Bečića, ne vidimo nijedan razlog zašto bi se Predrag Bulatović, Neven Gošović,Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović crvenili zbog zajedničke prošlosti u SNP-u.

Zato pozivamo Aleksu Bečića ako ima dokaze o ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi koju su formirali Bulatović, Gošović, Vujović i Bogdanović, a koja je u kontinuitetu “prodavala” izbore DPS-u, da ih odmah dostavi Milivoju Katniću.

Spremni smo ako ostvarimo uvid u dokazni materijal da i sami stavimo potpis na krivičnu prijavu protiv Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i Bogdanovića.

Jer govoriti o jednom, a ne podmenuti sve predstavlja kosmičku nepravdu. U međuvremenu, dok ne vidimo dokaze,  znamo da je dosad jedina dokazana krađa magistarski rad plagistra Alekse Bečića.

Zato javnost ima pravo da zna da li je pl. Aleksa obavio nekoliko telefonskih razgovora sa veoma poznatim profesorom kako bi ovaj izvršio uticaj na svog kolegu, člana Komisije, da Bečićev rad proglasi originalom.

I da li će Bečić podnijeti ostavku na sve funkcije ako se ovo ispostavi kao tačno.

A što se tiče crvenjenja, priznajemo da ste u tome majstori- vi ste i stavili crvene kravate da se crvene umjesto vaših obraza .

loading...

One comment

  1. becicu nedaj se svi znamo da si bio dobar ucenik i imao parimerno vladanje nikad nisi bezao sa casova …a i karvata ti lijepo stoji pogotovo ta boja sace u septembar narod na ulice i tako im je dosadno kuci da sjede… hahaha

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com