MJESEČNI HOROSKOP: Jesen se zahuktava, a saznajte šta nam zvijezde donose u oktobru! - Volim Podgoricu

MJESEČNI HOROSKOP: Jesen se zahuktava, a saznajte šta nam zvijezde donose u oktobru!

Brzinski juri ova godina i dok dlanom o dlan – već smo u oktobru! Jesen se polako zahuktava, kišobran nam je već postao svakodnevni modni dodatak….pa da vidimo kakvu nam predstavu zvijezde pripremaju..

Ovo je DETALJAN mjesečni HOROSKOP za oktobar 2019!

Sunce, Venera i Merkur su na početku mjeseca u znaku Vage. Rastući Mesec je u Škorpiji, Jupiter u Strijelcu a u Jarcu Saturn i retrogradni Pluton. U znaku Riba se nalazi retrogradni Neptun, a isto tako retrogradni Uran u znaku Bika. Mars je u znaku Djevice. Zbog naglašenog znaka Vage, u fokusu će tokom oktobra biti odnosi svake vrste, a pošto su sve planete iz ovog znaka u kvadratnom aspektu sa Saturnom i Plutonom – koplja će se lomiti, prepreke savladavati, relacije i poslovne i emotivne će biti na velikom ispitu… Takođe – jurićemo poslovno finansijsku stabilnost ….ponekad je sustizati, a ponekad baš i ne…

Prva planeta koja menja znak je Merkur koji 3-eg ulazi u znak Škorpije. Um i riječi koje seku kao britka sablja – razgovori će izbaciti na vidjelo mnogo toga što se krilo ili bilo nepoznato i nejasno. U prvih nedjelju dana kretanja kroz znak Škorpije doneće mnogobrojne preokrete, tenziju u razgovorima i svadljivost. Istog dana i Pluton kreće direktnim hodom – ono što je mjesecima „kuvalo“ ispod površine u narednom periodu, kada tranzitne planete aktiviraju Plutona – donijeće promjene i suštinske transformacije.

Dan kasnije, 4-og Mars prelazi u znak Vage. Planeta akcije i inicijative, ratnik – pokušavaće da balansira u znaku u kojem ima loše dostojanstvo – sa malo ili ni malo uspjeha. Donijeće pokušaje da diplomatskim putem riješimo situacije koje su pred nama, ali uspeh nije zagarantovan – previše će ovaj Mars biti slab, a i u dosta lošim aspektima sa Saturnom i Plutonom – tako da nas očekuje period u kojem će nas povremeno izdavati snaga i moraćemo zaista mnogo da se potrudimo oko svega. 8-og oktobra Venera prelazi u znak Škorpije. Još jedna planeta ide u znak u kojem se ne osjeća dobro, jer Venera treba da uživa, a ne da se bori. Ono što je dobro jeste da Venera i Mars podržavaju jedno drugo, daju utočište i snagu jedno drugom pa će kroz odnose ovo da se manifestuje na sljedeći način – samostalno, slabi smo….ali ako se držimo zajedno – nepobjedivi smo.

13-i oktobar je vrijeme za pun Mjesec u znaku Ovna. U danima oko punog Mjeseca lijepo i dobro ćete da odmjerite da li nešto treba pokretati, reći, učiniti ili ne. Ovo su dani u kojima su pogrešni potezi itekako mogući pa je tu impulsivnost potrebno smanjiti. U prevodu – strpljen, spašen.

Od 20-og oktobra Merkur u Škorpiji ulazi u svoju sjenku, spremajući se za retrogradni hod koji će otpočeti poslednjeg dana ovog mjeseca. Kad god je Merkur u sjenci, mnogo toga se dešava ispod površine, tajno – sada će se praviti dogovori i kombinacije koji će tokom novembra startovati….Svaku ponudu koja dolazi do vas treba dobro odmjeriti i još bolje provjeriti i izanalizirati…

23-eg Sunce prelazi u znak Škorpije i počinje vladavina ovog znaka. Nastupa centralni deo jeseni – vrijeme umiranja za sve ono što je trulo i što je svoju svrhu ispunilo….29-og je i mlad Mjesec u znaku Škorpije – računajte da ulazimo u vrijeme preokreta, vrijeme borbe ali i vrijeme kada će se vidjeti ko je naš, a ko više ne, na koga i na šta možemo da računamo, a za šta je vrijeme da ode iz našeg života.

I tako…..sve zbirno zvuči onako malo napeto, jel da? No, suštinski – oktobar je mjesec sa mnogo posla i malo vremena. Mjesec kada treba riješiti mnogo toga, kada treba donijeti važne odluke – ali od momenta kada riješimo, odlučimo, kada shvatimo šta je najbolje za nas – nema više razloga za stres, zar ne?

Detaljan mjesečni horoskop za oktobar pogledajte OVDJE

Super žena

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com