SVI POZNAJEMO NEKOG TAKVOG: Uvijek uspiju da izbjegnu da plate račun! Ili su “zaboravili” novčanik ili je do bankomata… - Volim Podgoricu

SVI POZNAJEMO NEKOG TAKVOG: Uvijek uspiju da izbjegnu da plate račun! Ili su “zaboravili” novčanik ili je do bankomata…

Svi poznajemo barem jednu osobu koja uvijek vješto uspije da izbjegne plaćanje kafe ili večere jer je “zaboravila” da ponese novčanik ili joj je upravo bankomat progutao karticu

 

Osim na drugima, škrtci štede i na sebi i često se grizu i zbog najmanjeg troška koji nije nužan. Njih možete prepoznati i po njihovom znaku zodijaka, a najčešće je riječ o sledećim znacima.

Bik

Bikovi su jako šarmantni i popularni u društvu, a to znaju i jako dobro da iskoriste. Uvek izmanipulišu druge da ih časte pićem ili večerom, zbog čega nikad nemaju grižu savjesti, piše index.hr. Ipak, oni na sebe vole da potroše koje dinar više, a štede na primjer, na poklonu za rođendan svog prijatelja.

Djevica

Djevice su nevjerovatno organizovane oko svakog dinara koji potroše i oštro osuđuju one koji ne vode računa o svojim finansijama. Nikada ne troše ako baš ne moraju i vole da ih smatraju pametnim štedišama iako su, zapravo, poprilično škrti.

Blizanci

Blizanci su opsjednuti trošenjem na vlastite užitke, zbog čega svi drugi u njihovom životu ispaštaju. Poput Bikova, zbog dobrog statusa u društvu uvijek uspiju da iskamče besplatno piće ili večeru, a često će i slagati da nemaju samo kako bi ostavili novac po strani za novi komad odjeće ili nakita.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com