Home / ŽIVOT + / Duhovnost / GDJE VAS LJUBI? Evo kako da po poljubcima znate šta partner osjeća prema vama

GDJE VAS LJUBI? Evo kako da po poljubcima znate šta partner osjeća prema vama

Ako imate dilemu da li je partner zaljubljen u vas, samo mu se dopadate ili u vama vidi prijatelja, obratite pažnju gde vas ljubi – savjetuje stručnjak ѕa veze dr Dejvid Benet. On, kako pišu Novosti, navodi nekoliko najčešćih mjesta gdje “padaju” poljupci, a da to, naravno, nije francuski poljubac.

U obraz

“Ako vas osoba sa kojom ste u vezi ljubi najčešće u obraz, moguće je da nije ni seksualno ni u romantičnom smislu zainteresovana za vas”, kaže dr Benet. “Ali ukoliko ovi poljupci nijesu jedini, onda su slatki mali podsjetnik da vas partner voli.”

 U čelo

Ovo je znak da između vas postoji velika bliskost i da ste partneru privlačni i dragi u isto vrijeme. Poljubac u čelo je i način da druga strana iskaže zaštitnički stav i podršku.

U vrat

– Ukoliko vas partner ljubi u vrat, znači da pokušava da vas dovede u iskušenje da pokažete da ste ranjivi. To je istovremeno i snažna erogena zona, pa je svrha ovih poljubaca da vas uzbude.

U stomak

– Poneki poljubac u stomak, znači da je partner sasvim opušten, osjeća snažnu bliskost, ali ga i seksualno privlačite. Malo je vjerovatno da će vas u stomak poljubiti neko kome ste samo prolazna avantura.

Po cijelom tijelu

“To pokazuje da partnera veoma privlačite i da je izuzetno zainteresovan za vas”, objašnjava stručnjak za veze.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com