Home / ŽIVOT + / Horoskop / PRED VAMA MIRNIJI PERIOD: Mars u Vagi pokazaće vam ko vam je pravi prijatelj

PRED VAMA MIRNIJI PERIOD: Mars u Vagi pokazaće vam ko vam je pravi prijatelj

Prijateljstva su bogatstvo za cio život.

Iako smo uveliko u sezoni kojom vlada Vaga, Mars još uvijek nije izašao iz polja Djevice zbog čega nas tjera da radimo mnogo više. Sve što se mijenja njegovim ulaskom u Vagu je to da se posao spušta na našoj listi prioriteta i ponovo ćemo imati vremena malo više za sebe. Vazdušni znaci poput Vage, Blizanaca i Vodolije imaju veoma pozitivne rezultate od ovog tranzita, dok znaci poput Ovna, Jarca i Raka doživljavaju veće tenzije.

Marsu u Vagi nije nimalo lako, a njegov pravi dom je u Ovnu. Glavna razlika je u tome što je kod Ovna sve vezano za ambiciju, a kod Vage je sve vezano za veze. Kako biste sve riješili moraćete da radite u timu, nikako sami. Ovo saznanje je korisno kada pokušavate da nešto postignete, a ako ste individualista ili vatreni znak onda je ovaj period za vas veliki preokret.

Još jedan razlog zašto je korisno raditi sa nekim je zbog neodlučnosti koja se vezuje za Vagu. Mars kanališe ove vibracije i čini vam težim zadatak da otkrijete šta želite da radite, kako to želite da uradite i kada. Sada je vrijeme da se udružite sa nekim i dobijete neke informacije koje su vam važne kako biste bili bliži ostvarenju cilja. Ovaj period koji će trajati 6 nedjelja naučiće vas saradnji sa drugima i da imate poverenja u ljude sa kojima radite.

Mars je planeta akcije, ali i agresije. lako ćete zapadati u diskusije sa ljudima biće vam veoma teško da sagledate i vaše i njegove karakteristike. Ukoliko budete otvorenog uma i spremni na kompromis možete sebe da spasete drame. Na svu sreću Vaga ima diplomatske vještine pa vam neće biti lakše da nađete kompromis, piše Cosmopolitan.

Mars u Vagi nije baš lagan period, ali možete ga iskoristiti u svoju korist. Na kraju ovog perioda imaćete jače veze, bolje ćete razumjeti druge, proširićete svoje perspektive i osjetićete da ste u ravnoteži. Pored toga, bićete okruženi osobama koje vam prijaju i sa kojima možete da sarađujete. Ovo je odličan period da se pripremite za sezonu Škorpije koja je pred nama, a koja će biti emotivno haotična.

Super žena

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com