OTKRIVENO DA BRAT LUKE ĐUROVIĆA NIJE BIO JEDINA META: Pripadnik škaljarskog klana zakasnio na sastanak pa izbjegao LIKVIDACIJU! - Volim Podgoricu

OTKRIVENO DA BRAT LUKE ĐUROVIĆA NIJE BIO JEDINA META: Pripadnik škaljarskog klana zakasnio na sastanak pa izbjegao LIKVIDACIJU!

Jovan Đurović, rođeni brat pokojnog Luke Đurovića, koji je bio jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića, nije bio jedina meta pucnjave u jednom restoranu u Amsterdamu u kojoj je on teško ranjen.

U vatrenom obračunu ubijen je Đurovićev prijatelj, Nišlija Goran Savić, inače vlasnik picerije u kojoj se napad dogodio. Kako prenose crnogorski mediji, Jovan Đurović, zvani Kapetan, trebalo je da se sretne s jednom „bezbjednosno interesantnom osobom koja je u bjekstvu“.

– Osoba s kojom je Đurović trebalo da se sretne dovodi se u vezu s više teških krivičnih djela. Očigledno je da je Đurović praćen i da su napadači mislili da je osoba s kojom treba da se vidi s njim u lokalu. Vjeruje se da je plan bio da obojica budu ubijeni, ali su napadači stigli u lokal pre čoveka kog je Kapetan čekao – prenose crnogorski mediji, ne otkrivajući o kome se radi, ali dodaju da je riječ o muškarcu koji se dovodi u vezu sa “škaljarskim” klanom.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

Podsjetimo, očevici su ispričali da su u sredu u piceriju u Amsterdamu dvojica napadača nišanila Jovana Đurovića. Vlasnik lokala je, međutim, stao kao živi štit između mete i napadača, i to ga je koštalo života. Ubica mu je pucao u vrat, i to naočigled supruge i drugih gostiju. Teško ranjeni Đurović odmah je prebačen u bolnicu, u kojoj mu se ljekari i dalje bore za život.

– Jedan napadač star 41 godinu uhapšen je, dok se za drugim i dalje traga. Uhapšeni je u strogom pritvoru i može da komunicira samo s advokatom – prenijeli su holandski mediji.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

Baranin Jovan Đurović teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u srijedu oko 16 sati u piceriji u Amsterdamu, a vlasnik lokala Goran Savić je ubijen.

On je treći bivši Jugosloven u godinu i po dana koji je ubijen u Amsterdamu. Prošle godine u martu Goran Tasić (46) likvidiran je u Sloterdijku, dok je Hrvat (62) upucan nekoliko mjeseci kasnije u italijanskom restoranu na prijestonici Betovenstrat.

Sat vremena prije ubistva, Savić je sjedio u lokalu i pio kafu. U jednom trenutku, muškarac je ušetao u lokal i zapucao.

– Upucao je vlasnika picerije. Naš kuvar je u prvi mah pomislio da nije neko u kuhinji nešto ispustio, a onda je shvatio da su to bili pucnji. Jedan muškarac je istrčao napolje vrišteći – rekao je menadžer obližnjeg lokala.

 

Pink

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com