Naoružajte se strpljenjem, pred nama još jedan period retrogradnog Merkura

Ova Noć vještica nije nam donijela samo dobru zabavu u kostimima već i jednu astrološku nevolju – retrogradni Merkur.

Sezona prerušavanja i gledanja horor filmova je tu, a ova sezona Škorpije donosi nam i retrogradni Merkur. Ovaj misteriozni vodeni znak natjeraće nas da zaronimo duboko u našu psihu i saberemo se kao nikada prije. Nećemo samo iskusiti neke neprilike kada su u pitanju aparati u kući i poruke bivših partnera, već će nas Škorpijina energija naterati da preispitamo našu vezu sa poverenjem, intimnošću, potisnutim emocijama i tamnom stranom naše ličnosti.

Ukoliko ste osjetili da imate probleme u komunikaciji sa ljudima oko vas, nemojte odmah da padate u vatru jer je vjerovatno to sve uticaj retrogradnog Merkura. Kada se Merkur nađe u Škorpiji, on želi da poniremo u dubinu problema.

Večeras će Merkur da se susretne sa Venerom, a to znači da je vrijeme da se bilo koji problem u vezi revidira i da se sve što smo gurali pod tepih izvadi i protrese. Ukoliko želite nekome da kažete da ga volite, ovo je upravo vrijeme da to i uradite jer ćete imati hrabrosti za to.

10. novembra u Škorpiji se poklapaju i Merkur i Sunce. Ovakav položaj planeta otvoriće nas za mnoge teme koje smo izbjegavali ili su nam do sada bile tabu. Alipazite se nesporazuma. 15. novembra Merkur i Neptun nalaze se blizu jedan drugog i bude u nama duboke emocije i empatiju pa osjećamo duboku ljubav za celo čovječanstvo.

20. novembra Merkur ponovo kreće direktno naprijed i možemo da čestitamo i sebi i drugima na još jednom periodu retrogradnog Merkura koji je iza nas. Možda ćete imati još pokoju nevollju u komunikaciji, ali porukama bivših partnera vidi se kraj, piše Kosmopolitan. Počinje jedan mirniji period kada možete da se opustite i rezimirate lekcije koje ste naučili u prethodnom periodu.

Ipak, sjenka retrogradnog Merkura pratiće nas sve do 7. decembra i tek nakon tog datuma moći ćemo da kažemo da smo na putu nečeg novog. Tada ćemo moći da se potpuno opustimo jer nas sljedeći retrogradni Merkur očekuje tek u februaru 2020. godine.

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close