Ovo je bivša žena Dejana Savićevića s kojom ima sina i ćerku: Živeli su kao podstanari u Beogradu! - Volim Podgoricu

Ovo je bivša žena Dejana Savićevića s kojom ima sina i ćerku: Živeli su kao podstanari u Beogradu!

Valentina i legendarni fudbaler razveli su se još 2000. godine.

Odluka Dejana Savićevića da ne dođe na vjenčanje ćerke Tamare, koja nije željela da tatina partnerka Jelena bude prisutna na njenom slavlju, odjeknula je u regionu i podijelila javnost.

Različiti komentari mogu se vidjeti kada je u pitanju odluka Savićevića da ne prisustvuje vjenčanju svoje mezimice Tamare i njenog izabranika, fudbalera Aleksandra Kapisode.

Jedni su na ćerkinoj strani, dok pojedini, doduše, u manjem broju, brane stav Savićevića, smatrajući da ćerka nije smjela da ga uslovljava.

Naime, Tamara Savićević je u lošim odnosima sa novom djevojkom svoga oca, Jelenom Babić, i poručila mu je da nju ne želi da vidi na svojoj svadbi.

Savićević je na to reagovao tako što je rekao da u tom slučaju ni on neće doći na vjenčanje.

U momentima kada su se pojavile informacije i slike nove djevojke Dejana Savićevića, zbog koje je i ispao čitav haos oko svadbe, mnogi su se setili bivše supruge Dejana Savićevića, sa kojom ima dvoje djece – sina Vladimira i ćerku Tamaru.

Foto: Instagram

U pitanju je Valentina Brajović, od koje se Dejan Savićević razveo 2000. godine.

Zanimljiv podatak je da su ona i Dejan Savićević u vrijeme kad je on igrao za Crvenu zvezdu u vrijeme Barija i najvećih uspjeha u istoriji crveno-belih, živjeli sa sinom Vladimirom kao podstanari u stanu čuvene rukometašice Svetlane Cece Kitić, koja je u to vrijeme igrala u Italiji.

Vanja je jednom prilikom za jugoslovensku štampu ispričala i kako se upoznala sa Dejom.

– Sve je bilo jednostavno. Oboje smo iz Titograda (Podgorice), stanovala sam pored stadiona, ali nikad nisam išla na utakmice i fudbal me nije interesovao. Sve se promijenilo kada me je jedan drug upoznao sa Dejanom – ispričala je Valentina za tadašnju Ilustrovanu politiku, davne 1992. godine.

U to vrijeme je Vanja bila učenica turističke škole. Kada je Dejan prešao u Beograd, za njim je i ona krenula. Studije nije upisala, jer, kako u šali reče Dejan “od prvog susreta mozak joj je blokiran”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com