CECA SJUTRA ŽENI SINA: Pogledajte kakav raskoš će očekuje goste na svadbi - Volim Podgoricu

CECA SJUTRA ŽENI SINA: Pogledajte kakav raskoš će očekuje goste na svadbi

Svadba vijeka kako mnogi nazivaju vjenčanje Cecinog sina Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić zakazana je za nedjelju, a mladoženjina majka se potrudila da liči na kraljevska venčanja kakva smo imali prilike da vidimo na televiziji.

Ništa drugačije nismo ni očekivali jer ipak Ceca ženi sina i to nadaleko ima da se čuje, a naširoko se i priča, piše Kurir.

Naime, Ceca nije štedjela ni na čemu, pa će sve od prve do poslednje stvari na svadbi da bude gala. Od oldtajmera, dva odijela, tri vjenčanice, najskupljeg menija u najluksuznijem hotelu… Naime, Ceca je zahtevala da na vjenčanju zvanicama bude poslužen “rojal meni”, koji košta 75 evra po osobi i uključuje najekskluzivnija hrana i piće. Kako će na svadbi biti oko petsto  gostiju, samo će hotel koštati 36.000 eura.

Mlada i mladoženja, kao i zaova Anastasija i svekrva Ceca promijeniće toaleta u nedjelju, a sve to malo pravi pritisak u glavama Bogdaninih roditelja, koji se trude da u svemu isprate Ražnatoviće. Najteže je, kako saznajemo, Bogdaninoj mami Danijeli koja nekoliko dana od brige ništa ne jede i sjekira se da ne obruka folk zvijezdu. Prija je, kako nam otkriva izvor, nebrojeno puta zvala Cecu i sa njom se konsultovala oko svega, a pjevačica je na sve načine pokušala da joj olakša ove svadbene muke.

Kraljevski meni koji je Ceca tražila da se zvanicama služi, a koji košta tričavih 9.000 dinara po osobi, sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta i pića, a razumije se da u njemu nema čega nema. Tako će gosti uz aperitiv mezetiti tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos sa kokosovim mlekom, patku prelivenu sosom od borovnice… Ispijaće se najskuplja pića i viski, a uz mladenačku tortu će se služiti šampanjac “Moet”.

Kurir/Alo

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com