Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / 300.000 OD SVADBE: Veljko i Bogdana odlučili gdje će SPISKATI novac!

300.000 OD SVADBE: Veljko i Bogdana odlučili gdje će SPISKATI novac!

Veljko i Bogdana Ražnatović će 300.000 eura koje su dobili na svadbi potrošiti na stan, mesaru i medeni mjesec u Dubaiju. Mladenci ne žele da spiskaju novac, već će ga mudro uložiti u nekretninu i posao koji će voditi bivša košarkašica.

Mlada vodi posao

Bogdana i Veljko će u početku živjeti u Cecinoj vili. Od novca sa svadbe hoće da kupe jedan veći stan na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Pošto planiraju veliku porodicu, želja im je da jednog dana imaju svoj krov nad glavom – priča izvor blizak bračnom paru.

Bogdanini roditelji već imaju razrađen biznis sa živinom u Titelu, pa su ćerki predložili da ona proširi taj posao i u Beogradu.

– Dio novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavjetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike.

Naravno, Bogdana će posle porođaja voditi sav posao. Ona je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i ćuriće i pomagala im u mesari u Titelu, tako da zna kako sve funkcioniše – kaže izvor.

Sagovornik dodaje da zaljubljeni golupčići uveliko planiraju i medeni mjesec.

– Bogdanine sestre Nataša i Bojana poklonile su im za svadbu vaučer na nekoliko hiljada eura za putovanje po želji. Još biraju destinaciju na kojoj će provesti dvije nedjelje. Bogdana bi voljela da to bude Dubai, samo treba da provjeri sa ljekari ma da li sme zbog trudnoće da putuje avionom nekoliko sati. Bogdanin otac kaže da su se njegove ćerke pošteno istrošile na sestrinu svadbu, te da će u narednom periodu morati da zasuču rukave.

– Nataša i Bojana su vjerovatno bankrotirale zbog svog poklona, pa će sada morati mnoda rade, da sve to nadoknade – rekao je Rodić, koji je nastavio da slavi Bogdaninu udaju, pa je tako u ponedjeljak uveče u Titelu okupio komšije, prijatelje i rođake koji nisu bili na svadbi u “Hajatu”.

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kurir/Informer/Foto Profimedia/Zorana Jevtić

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com