SEVERINA NA LIJEKOVIMA! Evo šta kaže na optužbu da 46 DANA nije sina odvela u ŠKOLU - Volim Podgoricu

SEVERINA NA LIJEKOVIMA! Evo šta kaže na optužbu da 46 DANA nije sina odvela u ŠKOLU

Severina uzima tablete za smirenje kako bi lakše podnijela odluku zagrebačkog suda po kojoj je njeno dijete pripalo ocu Milanu Popoviću, ali je riješena da nastavi pravnu borbu

Severina Kojić ne može da se pomiri s odlukom zagrebačkog suda, po kojoj joj je oduzet sin Aleksandar i dodijeljen ocu Milanu Popoviću.

Pjevačica teško podnosi što je mališan pripao njenom bivšem partneru nakon sedam i po godina, zbog čega je konstantno na lijekovima za smirenje, ali odlučna da nastavi pravnu borbu, piše srpski portal kurir.rs.

Bez obzira na to što ima svu podršku i ljubav supruga Igora Kojića, kao i njegove porodice, Seve danonoćno plače.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
“Za nju je srušen cio svijet. Vjerovatno će morati da porazgovara i sa psihoterapeutom kako bi našla način da se navikne na novonastalu situaciju. Ona se trenutno nalazi u Beogradu, u kući svekra Kebe, zajedno sa suprugom Igorom, koji se od nje ne odvaja. Prijatelji i kolege maksimalno joj pružaju podršku putem poruka i javnih objava na društvenim mrežama i veoma im je zahvalna na tome. Međutim, sve to ne može da nadoknadi vrijeme koje neće provoditi sa sinom. I dalje je u nevjerici i tablete su joj sada neophodne kako bi barem nakratko bila mirnija”, otkriva izvor i dodaje da se pjevačica neće predati.

“Bez obzira na presudu, u kojoj, između ostalog, piše da nije puštala dijete u školu 46 dana, da je škola protiv nje podnijela prijavu za zanemarivanje djeteta, kao i da je vrijeđala sudstvo, socijalne radnike i bivšeg partnera, ona smatra da je dobra majka i daće sve od sebe da ponovo živi sa sinom. Svakodnevno je na vezi sa svojim advokatima, pa će na njihov nagovor uložiti žalbu na presudu, a ako i tu bude odbijena, ići će do najviših sudskih instanci, pa i do Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu ako bude neophodno, jer je uvjerena da je u interesu djeteta da i dalje najviše vremena provodi s njom”, kaže izvor.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s pjevačicom i njenim advokatom Matom Matićem, ali on nije odgovarao na poruke i pozive do zaključenja ovog broja.

Požalila se

DŽABA MI SLAVA BEZ MOG DETETA

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ
Severina Kojić požalila se porodici i prijateljima da joj ništa u životu ne treba kad sin nije uz nju. – Moje zlato! Džaba meni slava kad mi je dijete otrgnuto – rekla je Severina prijateljima.

ARGUMENT ZANEMARIVANJE DJETETA

Hrvatski sudija u penziji Milivoje Žugić analizirao je za sajt 24. hr slučaj Severine Kojić, te naglasio šta je bio ključan faktor za oduzimanje starateljstva. – Ako obrazovna ustanova prijavljuje roditelja zbog zanemarivanja djeteta, za sud je to odlučujući argument – tvrdi Žugić. Oliver Čanić iz hrvatskog Udruženja za ravnopravno roditeljstvo tvrdi da Severinin slučaj nije praksa kakva se primjenjuje inače.

NAŠA PRAVA BIĆE JEDNAKA

Milan Popović prekjuče je za Kurir izjavio da će sinu omogućiti da viđa majku kad god on to bude poželio, kao i ona: – Naša prava su uvijek bila i biće jednaka. Nadam se da će i Severina to uskoro shvatiti i da ćemo moći napokon da pružimo prekrasno djetinjstvo našem sinu.

FOTO: DADO ĐILAS

MILAN DOVEO SEVERINI SINA

Milan Popović juče je u jutarnjim satima iz Zagreba doputovao u Beograd sa malim Aleksandrom i odmah ga predao Severini Kojić. Dijete će s njom provesti vikend, a potom će u nedjelju uveče biti vraćen kod oca u Zagreb, na njegovu novu adresu stanovanja. Biznismen se odmah istog dana vratio u Hrvatsku zbog neodložnih poslovnih obaveza. Ona će inače viđati sina dvaput nedjeljno i svakog drugog vikenda.

Licemjerno je saosjećati sa Severinom!

Poznati hrvatski psihijatar Herman Vukušić na Fejsbuku je napisao zbog čega je licemjerno saosjećati sa Severinom Kojić. – Na nedavnoj pres-konferenciji organizovanoj povodom njene predstojeće turneje opet je iskoristila medije u cilju širenja optužbi na račun Aleksandrovog oca, kao i gradonačelnika Milana Bandića, djetetove škole i još svega i svačega. Svega nekoliko dana nakon te pres-konferencije Severina je nepravosnažno osuđena za nasilje u porodici zbog prijetnji koje je uputila svom bivšem partneru Milanu Popoviću. Kad uzmem u obzir sve navedeno, smatram da je licemjerno saosjećati sa osobom koja je svoju medijsku slavu obilno koristila u cilju uticaja na hrvatsko pravosuđe u svoju korist i pri tom koristila brojne mehanizme koji nisu na raspolaganju običnom, malom hrvatskom čovjeku – napisao je, između ostalog, Vukušić.

OGLASILE SE MNOGE PJEVAČICE I DRUGE JAVNE LIČNOSTI

FOTO: KURIR
Severinu je na Instagramu nakon posta gdje se obraća svom sinu podržalo u komentarima više od 20.000 pratilaca, a lajkovalo preko 430.000. Podržale su je i Ana Nikolić, Goca Tržan, Anabela Atijas, Luna Đogani, Kija Kockar, Biljana Tipsarević, Kristina Bekvalac, Sandra Afrika, Vesna Zmijanac… – Podrška od sveg srca, draga moja – napisala je Zmijanac, dok je Leontina rekla: – Uzeti sudski dijete, a onda plaćati da ga odgajaju dadilje, tete i ostale novcem kupljene osobe – idiotizam je za medalju. Snežana Dakić, koja je bila u braku s Vladimirom Mikićem, poslala je poruku podrške Severini. Međutim, nagrabusila je od izvjesne Gordane na Instagramu. – Plačem. Ovo je sramna odluka sudije. Ovo je psihičko zlostavljanje i djeteta i majke. Moja ćerka Laura i ja smo uz tebe – napisala je Snežana, a zatim je dobila oštar odgovor. – Što nisi plakala kad si bivšeg supruga otela od njegove djece, gdje ti je savjest bila, karma je čudo i tebi ga je otela, Sneškice, život je čudo i sad ti daješ nekome savjete – odbrusila joj je izvesna Gordana, a Dakićeva je odmah odgovorila. – Nikoga nisam otela. Čovjek je već bio u paralelnoj vezi kad smo se upoznali – napisala je, između ostalog, voditeljka.

kurir.r

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com