ALEKSIJA VRAČAR (24) ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Pala sa 400 KILA KRISTAL META, vrijednost 300 MILIONA DOLARA!(FOTO) - Volim Podgoricu

ALEKSIJA VRAČAR (24) ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Pala sa 400 KILA KRISTAL META, vrijednost 300 MILIONA DOLARA!(FOTO)

Djevojka iz Sidneja porijeklom iz Banjaluke, provešće novogodišnje praznike iza rešetaka zbog sumnje da je učestvovala u organizovanom uvozu droge sakrivene u bocama čilija.

 Aleksija Vračar optužena je za niz prekršaja pošto su detektivi u njenom stanu na zapadu Sidneja pronašli i oduzeli vatreno oružje, 650.000 dolara u gotovini, dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina, 340 grama kanabisa, mobilne telefone, SIM kartice, dodatke za drogu i lažne dokumente, prenose australijski mediji.
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Pretres njenog stana dio je istrage o uvozu metilamfetamina sakrivenog u bocama čilija, a kojeg su australijske pogranične snage presrele prilikom dolaska u terensko skladište u Sidneju, prenio je portal Klix.ba.

Policija navodi da je pošiljka iz SAD sadržavala 768 boca umaka, a testiranje je pokazalo prisustvo metilamfetamina u bocama, koji je poznat i kao droga led.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Preliminarna forenzička analiza utvrdila je da boce sadrže oko 400 kilograma metilamfetamina, čija je procijenjena ulična vrijednost veća od 300 miliona dolara.

U zajednickoj akciji policijskih agencija, uhapšeni su i optuženi četvorica muškaraca, a sada i 24-godišnjakinja koja je koristila lažnu identifikaciju kako bi osnovala četiri preduzeća za pomoć u švercu droge.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Aleksija Vračar optužena je za više tačaka i odbijena joj je kaucija. Ona će se u lokalnom sudu u Paramatiju pojaviti 30. januara.

DN

1 komentar

  1. Nice post. I find out something very complicated on diverse blogs everyday. It will always be stimulating you just read content off their writers and practice a little there. I’d would rather use some using the content on my small blog regardless of whether you do not mind. Natually I’ll supply you with a link for your web weblog. Appreciate your sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com