Home / NOVOSTI / Društvo / I DANAS PROTESTI ŠIROM CG, PODRŠKA IZ REGIONA: Podgoričani blokirali raskrsnice pa došli na trg (VIDEO/FOTO)

I DANAS PROTESTI ŠIROM CG, PODRŠKA IZ REGIONA: Podgoričani blokirali raskrsnice pa došli na trg (VIDEO/FOTO)

I tokom današnjeg dana, građani su se okupljali u više crnogorskih gradova i protestovali protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je usvojen u gluvo doba noći, u parlamentu, okruženom nezapamćenim policijskim obezbjeđenjem, i dok su ogorčeni građani blokirali saobraćajnice širom Crne Gore.

NAPETO U PODGORICI! GRAĐANI OKUPIRALI CENTAR: Blokiran trg, a kada je naišao Aco Đukanović, nastao je haos!

DAN KAKAV SE NE PAMTI U CG: Tenzije, policija, blokade, hapšenja

USVOJEN ZAKON ZBOG KOJEG SE TRESE CRNA GORA: 18 poslanika u ZATVORU, hiljade ljudi na ulicama

CRNA GORA BLOKIRANA: Blokade na kružnim tokovima u Nikšiću i ka Tivtu i Kotoru (FOTO)

Protest u Beranama

Predsjednik Milo Đukanović potpisao je ovaj kontroverzni zakon, za koji u Mitropoliji crnogorsko primorskoj kažu da je prvi korak ka oduzimanju hramova MCP.

Hram Hristovog Vaskrsenja u Podgorici

Protestanti u Podgorici su večeras na kratko blokirali raskrsnice kod Javnog servisa, Vektre i Maksima i nastavili ka Trgu nezavisnosti i koncertu koji se održava na Podgoričkom pazaru. Nakon kraćeg zadržavanja na Pazaru demonstranti su se razišli.

Pogledajte atmosferu širom Crne Gore danas, ali i poruke podrške iz regiona, Beograda, Trebinja, Kosovske Mitrovice, uglavnom sa porukama: Sa vama smo braćo, Ne damo svetinje, Srpska sparta, Danas Ostrog, sjutra Dečani…loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com