BIVŠA SUPRUGA KRENULA U “MEDIJSKI RAT” PROTIV MILOJA: Tvrdi da je nasilnik, on najavljuje TUŽBU (FOTO) - Volim Podgoricu

BIVŠA SUPRUGA KRENULA U “MEDIJSKI RAT” PROTIV MILOJA: Tvrdi da je nasilnik, on najavljuje TUŽBU (FOTO)

Bivša supruga nikšićkog policajca Miloja Šćepanovića, Aleksandra, koji je juče objavio da je dao otkaz, tvrdi da je on “nasilnik” kao i da joj duguje 9  hiljada eura, te da ona sa djetetom plaća podstanarsku kiriju iako je, kako kaže, nenim novcem renoviran sprat kuće gdje je trebala stanovati sa ćerkom. Miloje pak tvrdi da navodi bivše supruge nisu tačni, te da će – podnijeti tužbu.

Aleksandra Šćepanović Foto FB

Aleksandra se, nakon što su gotovo svi regionalni mediji prenijeli vijest da je policajac dao otkaz jer ne želi da “ide protiv svog naroda, komšija i prijatelja”, obratila medijima i navela da to nije istina. Ona već par dana na svom FB profilu objavljuje tvrdnje protiv Šćepanovića, dokumente NVO SOS Nikšić kojima potvrđuje da je bivši suprug nasilnik koji ju je tukao i prepisku sa njim u kojoj mu traži da joj vrati novac.

Dodaje i da mnogo ljudi daje otkaze ali to ne objavljuje po medijima, te da je on to uradio smišljeno kako bi se dokopao novca. Zanimljivo je da je dio FB korisnika, među kojima ima i žena, osudio navodeći da ona “kompromituje sebe i dijete”

Foto: Facebook

-On je prevario mene i dijete za 9000 eura. Poslala sam mu od prodaje moje očevine kako bi riješila stambeno pitanje za sebe i dijete. On je kupuo auto marke, sebi drva, renovirao sprat-a dijete i ja na ulicu. Sada nemamo ni alimentaciju, tvrdi Aleksandra.

Šćepanović tvrdi da je bivša supruga Aleksandra, željela da ga, kako navodi, nepotpunim iznošenjem činjenica, okarakteriše kao nasilnika i najgoreg čovjeka, pa i oca.

On to potkrepljuje Rješenjem Osnovnog državnog tužilaštva kojim je odbačena krivična prijava Uprave policije – Centar bezbjednosti zbog krivičnog djela nasilja u porodici.

-Ovim je utvrđeno da ne postoji osnovana sumnja da sam počinio prijavljeno djelo, niti pak drugo krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti, protiv Ščepanović Aleksandre. Tako da ukoliko Ščepanović Aleksandra iznosi određene činjenice onda treba da ih iznosi u potpunosti, a ne selektivno – naveo je Šćepanović.

On je dostavio i platnu listu, navodeći da svakog mjeseca uredno plaća alimentaciju u iznosu od 163,62 eura.-Aleksandra odlično zna da sam dobrovljno pristao da uplaćujem iznos od 163,62 eura na ime alimentacije svojoj kćerci Vasiliji, iako je pozitivnim zakonskim propisima određen zakonski minimum na ime alimetacije 68,00 eura. Prinuđen sam da na ovakav način demantujem neistine koje se plasiraju protiv mene od strane moje bivše žene, koja tvrdi da na ovaj način želim da se oslobodim porodičnih obaveza. Pa, zar je moguće da neko ko daje alimentaciju uredno svakog mjeseca, iznad zakonskog minimuma mnogo više, može da se tretira kao čovjek koji želi da izbjegne svoje roditeljske obaveze, rekao je Šćepanović.

-Što se tiče novca u iznosu od 9.500,00 eura koji mi je Aleksandra Šćepanović pozajmila ističem da sam sa istom zaključio i ovjerio kod notara ugovor o zajmu UZZ.br.789/2019 od 11. 11. 2019.godine kojim sam se obavezao da joj vratim navedeni iz,nos kroz dvije mjesečne rate od kojih prva dospjeva dana 11. 11. 2022.godine, a druga 11. 11. 2027. godine, tako da njeni navodi da sam je prevario i opljačkao samo potvrđuju neistinu koju Aleksandra plasira široj javnosti iz njoj poznatih razloga, ali se pitam šta će ostvariti svim ovim neistina koje je plasirala – zaključuje se u dopisu Miloja Šćepanovića.


2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com